Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service

Din kompetente servicepartner

Hurtige og effektive reparationer af hårde hvidevarer - med 2 års garanti

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

tlf-hvid

Kundeservice

Tlf. 70 25 09 10

Vi er eksperter i reparation af hvidevarer

Dansk Hvidevare Service ApS er ekspert i reparationer af hvidevarer. Vi har specialiseret os i en række udvalgte produkter, som vi derfor kender indgående, og altid har reservedele til.

Vores kvalificerede serviceteknikere har mange års erfaring med netop disse
mærker. For dig betyder det en hurtig og effektiv løsning af dit problem – uanset om der er behov for en vurdering eller en reparation.

Kompetencen mødes allerede hos Kundeservice, der på kvalificeret vis spørger ind til situationen og hjælper med at identificere problemets kerne.

Vores mål er at yde den bedste og mest professionelle reparationsservice i Danmark. Vi ser  frem til at høre tilbagemeldinger fra kunderne – og vi offentliggør dem gerne her på vores hjemmeside, eller på de tilhørende steder, hvor man bedømmer virksomheder.

Få løst problemet hurtigt

Vi har stor forståelse for irritationen ved at måtte undvære nødvendige hjælpemidler i hverdagen. Derfor servicerer vi vores kunder hurtigst muligt. Vores professionelt udstyrede servicevogne har naturligvis et stort udvalg af de rigtige reservedele til opgaven, og sammen med vores velforberedte serviceteknikere kan vi som regel klare reparationen med det samme. I de enkeltstående tilfælde, hvor vi mangler en reservedel, betaler vores kunder naturligvis ikke for den ekstra kørsel.

Reparation eller ej?

Få vurdering og tilbud. Kan det betale sig at reparere? Eller er det bedre at udskifte hvidevaren? Med en øget miljøbevidsthed er de fleste indstillet på at forlænge levetiden af deres hvidevarer – en reparation koster dog også. Derfor vurderer vi altid, om en reparation er hensigtsmæssig, og vi giver gerne et tilbud, inden vi går i gang. Det betyder, at vores kunder kender omkostningen og ikke får overraskende eller unødige udgifter.

Aftaler med forsikringsselskaber

Dækker forsikringen reparationen? Vi vejleder meget gerne vores kunder og forsikringsselskaber om en evt. reparation kan være dækket af forsikringsselskabet.