Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service leverer god service til dine LG-hvidevare

Dansk Hvidevare Service servicerer din LG-hvidevare

Dansk Hvidevare Service blev grundlagt på ideen om at tilbyde kvalitetsbevidst og venlig service til alle former for kunder overalt på Sjælland

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service servicerer din LG-hvidevare

Kundeservice svarer altid telefonen, når du ringer til os med eventuelle problemer med dine LG-hvidevarer. Det er medarbejdere med mange års erfaring indenfor hvidevarebranchen, der står klar til at hjælpe dig. Når vi har identificeret problemet med din LG-vare, går fejlbeskrivelsen til én af vores serviceteknikere, som sørger for, at montørbilen pakkes med alle de relevante reservedele. Vi har mere end 100.00 reservedelsnumre, så vi kan næsten garantere, at uanset hvad du ønsker hjælp med, kan vi være der for dig. Lagermedarbejderne gør bilen klar med alt det andet nødvendige værktøj og udstyr og sørger for at holde Dansk Hvidevare Services reservedelslager velforsynet og up to date med alle tænkelige reservedele, inklusive til mærket LG.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

Dansk Hvidevare Service leverer god service til dine LG-hvidevare

Dansk Hvidevare Service blev grundlagt på ideen om at tilbyde kvalitetsbevidst og venlig service til alle former for kunder overalt på Sjælland.. Vores ambitioner er at stille vores kunder fuldkommen tilfredse med vores service gennem tillidsvækkende og effektivt reparationsarbejde. Vi sætter kunderne i centrum og giver altid god, professionel og venlig service af deres LG-maskiner.

2 års garanti – som de eneste

Som de eneste i Danmark tilbyder vi 2 års fuld garanti på reparationer af din LG. Går hvidevarerne i stykker med samme fejl inden for 2 år efter vores reparation, reparerer vi dem igen gratis med det samme. Kvit og frit. Professionel og kompetent service giver kunder tryghed i hverdagen.

De kunder, der har hyret os, føler sig trygge ved vores service. Læs gerne deres anmeldelser af Dansk Hvidevare Service ApS. Det gør vi selv med stolthed.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910