Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hurtige og professionelle ydelser

Reparation og service af dine Smeg hvidevare

Vores velkvalificerede serviceteknikere har mange års erfaring med mange forskellige varemærker inden for branchen

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation og service af dine Smeg hvidevare

Dansk Hvidevare Service ApS er den førende specialist inden for reparation og service af Smeg hvidevare.
Mange års erfaring

Vores velkvalificerede serviceteknikere har mange års erfaring med mange forskellige varemærker inden for branchen, også Smeg. For dig, betyder det hurtige og effektive løsninger på dine problemer, uanset om du har brug for en reparation eller blot en vurdering.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

Hurtige og professionelle ydelser

Vi har stor forståelse for hvor frustrerende det kan være at måtte være foruden de nødvendige hjælpemidler i hverdagen. Derfor leverer vi vores professionelle ydelser til vores kunder så hurtigt som muligt. Vores professionelt bemandede og udstyrede montørvogne har et stort udvalg af de nødvendige reservedele til Smeg-opgaven, og i fællesskab med vores veluddannede og velforberedte serviceteknikere kan vi hurtigt løse den nødvendige opgave for dig. Skulle vi komme ud for den sjældne hændelse, at vi mangler en nødvendig reservedel, skal du naturligvis ikke betale for Dansk Hvidevare Services ekstra kørsel for at reparere din Smeg.

Serviceaftale giver garanti

Indgår du en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, udfører vi totaleftersyn af dine Smeg-hvidevarer én gang om året. Er der dele af dine hvidevarer, som er slidte, udskifter vi dem, så fremtidige problemer minimeres. Vi stræber altid efter at levere løsninger, der hjælper på både kort og lang sigt. Mange producenter og importører bakker op om vores 2 års garanti, hvilket gør vores mål nemmere og mere langsigtede. Dansk Hvidevare Service bringer naturligvis kun originale Smeg reservedele til dig, når du ønsker at gøre brug af vores ydelser.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910
Din hvidevare reparatør af Smeg hvidevare.