Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Certificerede og holdbare Siemens-løsninger

Reparation og service af dine Siemens hvidevare

Dansk Hvidevare Service kører rundt på hele Sjælland, så vi kan hurtigt være hos dig, når din Siemens-maskine går i stykker, eller hvis du har brug for råd og vejledning om, hvordan forlænger din Siemens-vares levetid

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation og service af dine Siemens hvidevare

Dansk Hvidevare Service reparerer også din Siemens

Dansk Hvidevare Service har nogle af de billigste reparations priser i Danmark og er garant for hurtig udrykning og service på alle hverdage. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere med op til 40 års erfaring, som er med til at sikre konstant og kontinuerlig kundetilfredshed. Vi har stort set altid de mest almindeligt brugte reservedele i vores servicevogne og ligger derfor inde med reservedele, vi ved ofte skal bruges på udrykninger til produkter som eksempelvis Siemens-hvidevarer.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

Certificerede og holdbare Siemens-løsninger

Dansk Hvidevare Service er certificeret i alle mærker og hvidevaretyper, hvilket gør os i stand til at finde gode og langtidsholdbare løsninger for dine Siemens-hvidevarer. Vores teknikere finder hurtigt ud af, hvad problemet er og yder effektiv service. Vi mener, at godt uddannede medarbejdere er altafgørende for vores sublime og prisvenlige service. Det gør, at intet problem er uløseligt for os..

Dansk Hvidevare Service reparerer din Siemens hvidevare

Dansk Hvidevare Service kører rundt på hele Sjælland, så vi kan hurtigt være hos dig, når din Siemens-maskine går i stykker, eller hvis du har brug for råd og vejledning om, hvordan forlænger din Siemens-vares levetid. Vi har udkørende service til private i København og på Sjælland, men assisterer eksempelvis også boligforeninger, beboerforeninger eller lign. når de har brug for professionel service og reparation.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910
Din hvidevare reparatør af Siemens hvidevare.