Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Som de eneste i Danmark tilbyder vi 2 års fuld garanti på reparationer af din Witt

Reparation og service af dine Witt hvidevare

Dansk Hvidevare Service ApS er den førende specialist inden for reparation og service af Witt hvidevare

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation og service af dine Witt hvidevare

Dansk Hvidevare Service ApS er den førende specialist inden for reparation og service af Witt hvidevare.

Vi har stor forståelse for hvor frustrerende det kan være at måtte være foruden de nødvendige hjælpemidler i hverdagen. Derfor leverer vi vores professionelle ydelser til vores kunder så hurtigt som muligt. Vores professionelt bemandede og udstyrede montørvogne har et stort udvalg af de nødvendige reservedele til Witt-opgaven, og i fællesskab med vores veluddannede og velforberedte serviceteknikere kan vi hurtigt løse den nødvendige opgave for dig. Skulle vi komme ud for den sjældne hændelse, at vi mangler en nødvendig reservedel, skal du naturligvis ikke betale for Dansk Hvidevare Services ekstra kørsel for at reparere din Witt.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.
Som de eneste i Danmark tilbyder vi 2 års fuld garanti på reparationer af din Witt. Går hvidevarerne i stykker med samme fejl inden for 2 år efter vores reparation, reparerer vi dem igen gratis med det samme. Kvit og frit. Professionel og kompetent service giver kunder tryghed i hverdagen.

De kunder, der har hyret os, føler sig trygge ved vores service. Læs gerne deres anmeldelser af Dansk Hvidevare Service ApS. Det gør vi selv med stolthed.
Kan det betale sig at reparere, eller er det bedre at udskifte hele din Witt? Det kan vi komme og vurdere for dig, og vi giver gerne et tilbud inden vi tager fat.

Vores erfaringsgrundlag er meget stort, og spænder vidt, da vi både servicerer private, virksomheder, forsikringsselskaber, boligselskaber, institutioner, producenter, importøre samt stat og kommuner.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910
Din hvidevare reparatør af Witt hvidevare.