Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Garanti og tryghed

Reparation og service af dine Zanussi hvidevare

Vores teknikere finder hurtigt ud af, hvad problemet er og yder effektiv service

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation og service af dine Zanussi hvidevare

Dansk Hvidevare Service kører rundt på hele Sjælland, så vi kan hurtigt være hos dig, når din Zanussi-maskine går i stykker, eller hvis du har brug for råd og vejledning om, hvordan forlænger din Zanussi-vares levetid. Vi har udkørende service til private i København og på Sjælland, men assisterer eksempelvis også boligforeninger, beboerforeninger eller lign. når de har brug for professionel service og reparation.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.
Dansk Hvidevare Service er certificeret i alle mærker og hvidevare typer, hvilket gør os i stand til at finde gode og langtidsholdbare løsninger for dine Zanussi-hvidevarer. Vores teknikere finder hurtigt ud af, hvad problemet er og yder effektiv service. Vi mener, at godt uddannede medarbejdere er altafgørende for vores sublime og prisvenlige service. Det gør, at intet problem er uløseligt for os

Garanti og tryghed
Som de eneste i Danmark giver Dansk Hvidevare Service 2 års fuld garanti på reparationer. Det, og vores kompetente og professionelle service, giver vores kunder tryghed i hverdagen. Vi giver 2 års garanti på både reservedele og reparationer, når vi rykker ud til private kunder. Det betyder, at går din Zanussi i stykker inden for 2 år efter vores reparation, rykker vi omgående ud og skifter reservedelene uden ekstraudgifter for dig. Det er kvit og frit, og det samme gælder naturligvis for arbejdslønnen. Adskillige importører og producenter bakker op om vores garanti, hvilket sikrer langtidsholdbarhed i aftalerne og, at altid kun originale reservedele kommer i brug i reparationerne. Det mener vi giver den bedste tryghed for vores kunder og sikrer, at de altid vender tilbage til os når nye behov opstår.

Vores erfaringsgrundlag er meget stort, og spænder vidt, da vi både servicerer private, virksomheder, forsikringsselskaber, boligselskaber, institutioner, producenter, importøre samt stat og kommuner.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910
Din hvidevare reparatør af Zanussi hvidevare.