Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service servicerer din Brandt

Dansk Hvidevare Service reparerer din Brandt hvidevare

Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service reparerer din Brandt hvidevare

Dansk Hvidevare Service kører rundt på hele Sjælland, så vi kan hurtigt være hos dig, når din Brandt-maskine går i stykker, eller hvis du har brug for råd og vejledning om, hvordan forlænger din Brandt-vares levetid. Vi har udkørende service til private i København og på Sjælland, men assisterer eksempelvis også boligforeninger, beboerforeninger eller lign. når de har brug for professionel service og reparation.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

Dansk Hvidevare Service servicerer din Brandt

Kundeservice svarer altid telefonen, når du ringer til os med eventuelle problemer med dine Brandt-hvidevarer. Det er medarbejdere med mange års erfaring indenfor hvidevarebranchen, der står klar til at hjælpe dig. Når vi har identificeret problemet med din Brandt, går fejlbeskrivelsen til én af vores serviceteknikere, som sørger for, at montørbilen pakkes med alle de relevante reservedele. Vi har mere end 100.00 reservedelsnumre, så vi kan næsten garantere, at uanset hvad du ønsker hjælp med, kan vi være der for dig. Lagermedarbejderne gør bilen klar med alt det andet nødvendige værktøj og udstyr og sørger for at holde Dansk Hvidevare Services reservedelslager velforsynet og up to date med alle tænkelige reservedele, inklusive til mærket Brandt

Certificerede og holdbare Asko-løsninger

Dansk Hvidevare Service er certificeret i alle mærker og hvidevaretyper, hvilket gør os i stand til at finde gode og langtidsholdbare løsninger for dine Brandt-hvidevarer. Vores teknikere finder hurtigt ud af, hvad problemet er og yder effektiv service. Vi mener, at godt uddannede medarbejdere er altafgørende for vores sublime og prisvenlige service. Det gør, at intet problem er uløseligt for os.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910

Din hvidevare reparatør af Brandt hvidevare.