Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service ApS er din lokale Gaggenau specialist

Reparation og service af dine Gaggenau hvidevarer

Dansk Hvidevare Service dækker hele Sjælland med sine lokalboende serviceteknikere. Derfor kan vi hurtigt nå ud til dig og reparere dine Gaggenau hvidevarer.
Vores teknikere har mange års erfaring, og har derfor en solid viden om Gaggenaus hvidevarer. Det betyder også at vores vejledning er i top, så dine hvidevarer kan få en længere levetid med enkel vedligeholdelse, du selv kan foretage.
Vores teknikere rykker hurtigt ud i København og på hele sjællandsområdet. Vi reparerer både for private og bolig- og ejerforeninger. Vores mål er altid at yde professionel service og reparation for alle vores kunder.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation og service af dine Gaggenau hvidevare

Tryghed for vores kunder

Vi tror på at hurtig, professionel og kompetent service giver vores kunder tryghed til at overlade reparationer til Dansk Hvidevare Service. Derfor er vi stolte af at vores kunder vælger os. Du kan læse kundeanmeldelser under Garanti og Tryghed.

God service betaler sig altid

En vurdering og et tilbud på din reparation er altid en del af vores service. Vi vurderer altid om det bedst kan betale sig at reparere eller udskifte hvidevarer – og vores kunder kender prisen for reparationen før vi går i gang.

Reparation skal også betale sig

Vi holder i øvrigt nogle af de billigste priser på reparation af hvidevarer. Men vi har stadigvæk høj kvalitet og god service. Vi rykker hurtigt ud med fuld service på alle hverdage. Vores medarbejdere har lang tids erfaring og gør deres bedste for at yde god kundetilfredshed og løse alle opgaver.

Vi reparerer dine Gaggenau produkter

Vi kan stort set altid reparere de mest gængse Gaggenau hvidevarer ved første besøg. Det inkluderer ovne, køle/fryseskabe, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, emhætte og kogeplader fra Gaggenau.

Har du et mindre sædvanligt Gaggenau-produkt, som vinkøler, kaffemaskine eller andet, er du selvfølgelig også velkommen til at ringe – men det kan godt ske at vi ikke har alle reservedele på lager.

Vi har dine reservedele

De mest brugte reservedele til Gaggenau-maskiner ligger klar på vores centrale reservedelslager. Det betyder også at vi kan klare de fleste reparationer ved første besøg. Det hjælper dog altid, hvis du kan beskrive det specifikke problem – så kan vi hjælpe dig bedst muligt.

2 års garanti på reservedele

Vi bruger desuden udelukkende originale reservedele. Derfor kan vi give 2 års garanti på reservedele, hvis du oplever samme fejl på dine hvidevarer inden for garantien. Så reparerer vi kvit og frit, så din maskine fungerer igen.

Råd og vejledning

Vi hjælper gerne med råd og vejledning til din egen vedligeholdelse af Gaggenau produkter, hvis du mangler en brugermanual, eller har andre spørgsmål.

Kontakt os i dag

Du kan altid kontakte os gennem formularen ovenfor. Her kan du beskrive, hvilket problem, du oplever med din Gaggenau maskine og bestille service. Har du andre spørgsmål, kan du altid kontakte os på mail til service@dh-s.dk.

I løbet af kontortiden sidder vi klare på telefon 70 25 09 10. Vi giver gerne gode råd og vejledning, så du kan have glæde af din Gaggenau-hvidevare i mange år.