Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Serviceaftale giver garanti

Reparation og service af dine Gram hvidevare

Dansk Hvidevare Service ApS er den førende specialist inden for reparation og service af Gram hvidevare

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation og service af dine Gram hvidevare

Dansk Hvidevare Service ApS er den førende specialist inden for reparation og service af Gram hvidevare.
Serviceaftale giver garanti

Indgår du en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, udfører vi totaleftersyn af dine Gram-hvidevarer én gang om året. Er der dele af dine hvidevarer, som er slidte, udskifter vi dem, så fremtidige problemer minimeres. Vi stræber altid efter at levere løsninger, der hjælper på både kort og lang sigt. Mange producenter og importører bakker op om vores 2 års garanti, hvilket gør vores mål nemmere og mere langsigtede. Dansk Hvidevare Service bringer naturligvis kun originale Gram reservedele til dig, når du ønsker at gøre brug af vores ydelser.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

Vi forstår til fulde frustrationen og irritationen ved at måtte undvære nødvendige hjælpemidler i hverdagen, og netop derfor gør vi det til en dyd og pligt at levere de nødvendige ydelser så hurtigt som muligt. Vores veludstyrede og professionelle service- og montørvogne har naturligvis et bredt udvalg af alle de rigtige og nødvendige reservedele til netop din Gram-maskine, og i samarbejde med vores veluddannede serviceteknikere og den ekspertise og de evner, de bringer til jobbet, klarer vi stort set altid reparationen omgående.

Garanti og tryghed

Som de eneste i Danmark giver Dansk Hvidevare Service 2 års fuld garanti på reparationer. Det, og vores kompetente og professionelle service, giver vores kunder tryghed i hverdagen. Vi giver 2 års garanti på både reservedele og reparationer, når vi rykker ud til private kunder. Det betyder, at går din Gram i stykker inden for 2 år efter vores reparation, rykker vi omgående ud og skifter reservedelene uden ekstraudgifter for dig. Det er kvit og frit, og det samme gælder naturligvis for arbejdslønnen. Adskillige importører og producenter bakker op om vores garanti, hvilket sikrer langtidsholdbarhed i aftalerne og, at altid kun originale reservedele kommer i brug i reparationerne. Det mener vi giver den bedste tryghed for vores kunder og sikrer, at de altid vender tilbage til os når nye behov opstår.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910
Din hvidevare reparatør af Gram hvidevare.