Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Stor Bauknecht-ekspertise

Din Bauknecht ekspert hos Dansk Hvidevare Service

Vi reparerer også dine Bauknecht-hvidevarer. Dansk Hvidevare Service har lang tids erfaring med reparation af hvidevarer indenfor mange mærker - deriblandt også Bauknechts produkter. Vi servicerer både køle/fryseskabe, opvaskemaskiner samt tørretumblere og vaskemaskiner hurtigt og effektivt, så din hverdag kan glide nemt.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service reparerer også din Bauknecht

God service med garanti

Dansk Hvidevare Service har god service med garanti. Vores mål er at yde en god og professionel service lige fra første kontakt med kontoret, til vores dygtige serviceteknikere har repareret dine hvidevarer. Din tilfredshed er vores sigtepunkt, og derfor kan du læse kundeanmeldelser her på siden. Vi er nemlig rigtigt glade for tilfredse kunder. Vores medarbejdere yder deres bedste for en tilfredsstillende service.  

 

Vi benytter altid originale reservedele og giver to års garanti på både reparation og reservedele. Det betyder at hvis din Bauknecht hvidevare går i stykker inden for to år efter vores reparation, rykker vi kvit og frit ud og skifter reservedelen. Denne garanti støtter adskillige importører og producenter op om. Det sikrer at vi har langsigtede aftaler og kan fremskaffe de nødvendige originale reservedele – også ved usædvanlige problemer. Det giver vores kunder stor tryghed ved service og reparationer, og vi har sikkerhed for at vi kan yde en god service.

 

Lokale serviceteknikere

Dansk Hvidevare Service har lokale serviceteknikere med lang erfaring. Det vil sige at din servicetekniker bor i dit nærområde og kender det. Samtidig støtter du lokalt, når du ringer til Dansk Hvidevare Service.

 

Bauknechts hvidevarer

Bauknecht producerer hvidevarer til hjemmet og den professionelle. Du får både hvidevarer til køkken og vask med køle-/fryseskab, opvaskemaskine samt vaskemaskine og tørretumblere. Producenten er kendt for tysk kvalitet og grundighed og har stort fokus på miljø og innovativ teknologi. Derfor følger vi også godt med i deres udvikling, så vi er klar til at reparere og servicere Bauknechts produkter.

 

Kontakt til Bauknecht

Du kan kontake Bauknechts kundeservice direkte ved spørgsmål på telefon 44 88 02 22. For en servicetekniker fra Bauknecht kan du ringe på telefon 44 88 02 22. Du kan også kontakte Bauknecht direkte via e-mail til deres kundeservice for at få svar på dine spørgsmål: kkdk@whirlpool.eu

 

Brugeranvisninger og manualer fra Bauknecht

Nogle problemer kan man godt selv løse. Til de små problemer er det tit både hurtigst og billigst. Download brugeranvisninger og manualer direkte fra Bauknechts hjemmeside. Har du svært ved at finde hoved og hale i brugsanvisninger, er du altid velkommen til at kontakte os for assistance og vurdering af problemets omfang – så hjælper vi gerne og sender en tekniker ud til servicering, hvis det er nødvendigt.

 

Kontakt Dansk Hvidevare Service

Kan du ikke selv løse problemerne med dine hvidevarere, står vi klar til at hjælpe. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 7025 0910 og få hjælp i kontortiden, hvor vores kundemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. De har langt tids erfaring, og kan hjælpe med at identificere fejlen, og vejlede dig videre. Vi sender en tekniker ud for at løse dit hvidevareproblem hurtigst muligt.

Opstår der et problem uden for kontortid kan du altid kontakte Dansk Hvidevare Service gennem vores bestillingsformular. Så ringer vi dig op igen hurtigst muligt, når kontoret åbner igen.

 

Hurtig og rimelig service

Hos Dansk Hvidevare Service ved vi hvor frustrerende det er at undvære hverdagens nødvendige hvidevarer. Derfor har vi også et mål om at servicere vores kunder så hurtigt som muligt og kan sædvanligvis rykke ud inden for en dag eller to og foretage serviceringen  i dit hjem. Med en reparation direkte i dit hjem skal du ikke vente på transport til værksted og behøver ikke at undvære dine hvidevarer længere end højst nødvendigt.

Vi har veludstyrede servicevogne med et bredt udvalg af reservedele  til din Bauknecht-maskine, så vi kan klare de allerfleste reparationer omgående. Vores serviceteknikere og lagermedarbejdere pakker altid vognen efter din fejlmeddelelser, så værktøj og reservedele er parat. Skulle vi mangle en reservedel, skal du selvfølgelig ikke betale for afsluttende kørsel.

Vi holder en rimelig pris på både reservedele og reparation, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Vores servicetekniker vurdere altid reparationens omfang først, og giver et prisbud. Serviceteknikeren anbefaler altid den bedst løsning for dig, uanset om du skal have repareret din maskine, eller det bedre kan betale sig at udskifte din hvidevare.