Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Serviceaftale giver garanti

Dansk Hvidevare Service reparerer din AEG hvidevare

Indgår du en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, udfører vi totaleftersyn af dine AEG-hvidevarer én gang om året

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service reparerer din AEG hvidevare

Dansk Hvidevare Service kører rundt på hele Sjælland, så vi kan hurtigt være hos dig, når din AEG-maskine går i stykker, eller hvis du har brug for råd og vejledning om, hvordan forlænger din AEG-vares levetid. Vi har udkørende service til private i København og på Sjælland, men assisterer eksempelvis også boligforeninger, beboerforeninger eller lign. når de har brug for professionel service og reparation.

Serviceaftale giver garanti

Indgår du en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, udfører vi totaleftersyn af dine AEG-hvidevarer én gang om året. Er der dele af dine hvidevarer, som er slidte, udskifter vi dem, så fremtidige problemer minimeres. Vi stræber altid efter at levere løsninger, der hjælper på både kort og lang sigt. Mange producenter og importører bakker op om vores 2 års garanti, hvilket gør vores mål nemmere og mere langsigtede. Dansk Hvidevare Service bringer naturligvis kun originale AEG reservedele til dig,, når du ønsker at gøre brug af vores ydelser.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

Professionel kundeservice

Det er vores ubestridte målsætning at give den ypperste og mest professionelle hvidevareservice til AEG-apparater i Danmark. Lige fra din første kontakt med Dansk Hvidevare Service, gør alle vores medarbejdere sig umage for at sikre dig og alle vores kunder den bedste og mest tilfredsstillende kundeservice
Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910
Din hvidevare reparatør af AEG hvidevare.