Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Tillidsvækkende Aristion-håndværk

Dansk Hvidevare Service servicerer din Aristion-hvidevare

Kundeservice svarer altid telefonen, når du ringer til os med eventuelle problemer med dine Aristion-hvidevarer

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service servicerer din Aristion-hvidevare

Kundeservice svarer altid telefonen, når du ringer til os med eventuelle problemer med dine Aristion-hvidevarer. Det er medarbejdere med mange års erfaring indenfor hvidevarebranchen, der står klar til at hjælpe dig. Når vi har identificeret problemet med din Aristion-vare, går fejlbeskrivelsen til én af vores serviceteknikere, som sørger for, at montørbilen pakkes med alle de relevante reservedele. Vi har mere end 100.00 reservedelsnumre, så vi kan næsten garantere, at uanset hvad du ønsker hjælp med, kan vi være der for dig. Lagermedarbejderne gør bilen klar med alt det andet nødvendige værktøj og udstyr og sørger for at holde Dansk Hvidevare Services reservedelslager velforsynet og up to date med alle tænkelige reservedele, inklusive til mærket Aristion. Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.
Mange års erfaring

Vores velkvalificerede serviceteknikere har mange års erfaring med mange forskellige varemærker inden for branchen, også Aristion. For dig, betyder det hurtige og effektive løsninger på dine problemer, uanset om du har brug for en reparation eller blot en vurdering

Tillidsvækkende Aristion-håndværk
Dansk Hvidevare Service er et af landet mest betroede og kompetente servicevirksomheder inden for reparation af hårde hvidevarer. Vi servicerer alle de kendte mærker og alle forskellige typer af hvidevarer. Vores håndværk er tillidsvækkende og vores sublime hvidevareservice kommer kun fra autoriserede montørers kompetente hænder som har stor erfaring med servicering af Aristion-maskiner.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910

Din hvidevare reparatør af Aristion hvidevare.