Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Med service vognen fuld af originale reservedele kan vi klare de fleste opgaver på første besøg

Reparation og service af dine Fisher&Paykel hvidevare

Dansk Hvidevare Service ApS er den førende specialist inden for reparation og service af Fisher&Paykel hvidevare

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation og service af dine Fisher&Paykel hvidevare

Dansk Hvidevare Service ApS er den førende specialist inden for reparation og service af Fisher&Paykel hvidevare.
Hver dag kommer vores service teknikker på Frederiksberg og omegn. Med service vognen fuld af originale reservedele kan vi klare de fleste opgaver på første besøg. uanset om det er vaskemaskinen, tørretumbleren, opvaskemaskinen, komfuret, ovnen, køleskabet, emhætten eller gaskomfuret får du altid en erfaren tekniker der kender dit produkt.Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

Vores lokalt boende og veluddannet service tekniker yder altid den bedste service, og som de eneste i branchen giver vi 2 års fuld garanti på reservedele til private kunder. Dermed har du 100% tryghed for at resultatet er tilfredsstillende når du får repareret dine hårde hvidevare af os.

Vi bestræber os altid på at servicerer vores kunder på Frederiksberg hurtigst mulig, da vi ved hvor vigtig det er for dig, at dine hårde hvidevare fungerer optimalt. I de fleste tilfælde er vi hos dig inden for 24 timer med vores servicevogn, der er fyldt med originale reservedele til landets billigste priser.

Vores erfaringsgrundlag er meget stort, og spænder vidt, da vi både servicerer private, virksomheder, forsikringsselskaber, boligselskaber, institutioner, producenter, importøre samt stat og kommuner.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910
Din hvidevare reparatør af Fisher&Paykel hvidevare.