Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

2 års fuld garanti på reparationer - som de eneste i Danmark

Garanti og tryghed er vigtigt for os

Flere producenter og importører støtter op om vores 2 års garanti, og Dansk Hvidevare Service ApS bruger naturligvis kun originale reservedele til vores reparationer.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

tlf-hvid

Kundeservice

Tlf. 70 25 09 10

Kontakt os i dag

Vores mål

Det er vores mål, at vi vil give den bedste og mest professionelle reparation af hvidevarer i Danmark. Lige fra første kontakt til Dansk Hvidevare Service ApS gør alle medarbejdere sig umage for at sikre vores kunder en god og tilfredsstillende service.

Kundeservice svarer telefonen – og det er medarbejdere med mange års erfaring i hvidevarer, der hjælper vores kunder. Når problemet er defineret, går fejlbeskrivelsen til en af vores serviceteknikere, der sørger for, at bilen pakkes med de rigtige reservedele blandt mere end 100.000 reservedelsnumre. Lagermedarbejderne klargør bilen med alt andet nødvendigt udstyr og værktøj – og sørger i øvrigt for at holde vores reservedelslager velforsynet og ajour med alle dele.

Vores servicevogne

Vores udekørende serviceteknikere kontrollerer fejlbeskrivelsen og reservedelen en ekstra gang, inden han kører. Denne proces sikrer, at vi næsten altid kan reparere hvidevaren ved første besøg.

I de få tilfælde, hvor der skal bestilles ekstra reservedele, betaler vores kunder ikke for kørslen ved det afsluttende besøg.

De kunder, der har brugt os, føler sig trygge over kompetencen. Læs gerne deres udtalelser, vi er stolte over anbefalingerne fra de, der har valgt Dansk Hvidevare Service.

2 års garanti på hvidevare service
trustpilot anmeldelser "

EN SERIØS VIRKSOMHED. :-)
Først en STOR TAK, til Jeres utrolige søde og hjælpsomme telefondame.Dejligt med et godt førstehåndsindtryk som absolut ikke skuffede senere, da Jeres montør ( Karsten) kom for at fikse min opvaskemaskine. Montør kom dagen efter jeg ringede, hvilket er fantastisk hurtigt. Han kiggede, fik repareret min opvaskemaskine og kom med gode råd til de spørgsmål jeg havde. En super prof virksomhed som jeg allerede har anbefalet videre til familie og venner. Keep up the good work. ;-) Hilsen Tina Tønnesen

"
trustpilot anmeldelser "

Flot og god service
Onsdag før Påske gik min opvaskemaskine i stykker, ringede til Dansk Hvidevare Service som lovede at komme ud samme dag. 2 timer efter kom en tekniker og reparerede maskinen. Flot service. Dejligt at der stadig findes firmaer som giver en god service. God Påske

"
trustpilot anmeldelser "

Kanon kundeservice
Jeg kan se der er andre, som har oplevet, at spare et service besøg ved at få problemet løst via Dansk Hvidevare Service's telefon-support. Jeg må tilslutte mig koret og sige, FANTASTISK kundeservice! Problemet med vaskemaskinen blev løst over telefonen - det var et tilkalket brusehoved i sæbeskuffen som voldede problemer. Skulle jeg få brug for hjælp igen, er det helt sikkert jer jeg kontakter!

"
trustpilot anmeldelser "

Top klasse..
Vi havde tre maskiner nede, udfyldte kontaktformularen på hjemmesiden søndag aften og blev kontaktet mandag formiddag. Reperatøen ankom til aftalte tid, hurtig diagnosticering af maskinerne og prissætning af reperationerne. Opvaskemaskinen blev lavet med det samme og ovnen og vaskemaskinen blev repeteret 3 dage senere til aftalte tid og pris.. Behagelig og personlig betjening.. Herfra kan vi uden bekymringer anbefale Dansk Hvidevare Service..

"
trustpilot anmeldelser "

1000 tak for god, professionel og venlig service :-)
De 2 gange jeg har benyttet mig af DHS har jeg været MEGET tilfreds. Lige fra telefonsamtalen -begge gange med Pia, som er ualmindelig venlig, lyttende og imødekommende, til reparatøren -som begge gange har ordnet fejlen hurtigt og effektivt. TAK! I dag tog det under 1/2 time, prisen er hvad den er(og jeg har ikke mange penge), til gengæld véd jeg at DHS yder en god service, som jeg er meget tilfreds med - tak igen! Venlig hilsen Lotte Kramer, Frederiksberg

"
trustpilot anmeldelser "

God service
Jeg havde et problem med fnugfilteret på min Whirlpool vaskemaskine. Ringede til Whirlpool, som ikke kunne give mig nogle gode råd, men de kunne ringe inden for nogle dage, hvor jeg så kunne booke en tid. Det betød, at jeg ville komme til at undvære min vaskemaskine en lille uge. Da min garanti alligevel var udløbet, besluttede jeg at prøve Dansk Hvidevare Service i stedet for. Det første jeg jeg fik, da jeg ringede, var gode råd om hvordan jeg selv kunne prøve at løse problemet. Det lykkedes jeg desværre ikke med, så jeg fik en tid til teknikerbesøg allerede næste dag! Fik besøg af en venlig tekniker, som hurtigt løste problemet og vejledte mig. Prisen var helt normal - præcis samme pris som det andet firma ville have taget. Så jeg vil gerne anbefale Dansk Hvidevare Service. hilsen Linda

"
trustpilot anmeldelser "

Service i topklasse
Jeg har ved flere lejligheder ringet til dem, og de søde piger ved sku en del om dagligdagens problemer omkring Hårde Hvide Varer. De forsøger at hjælpe dig til selv at klare problemet, og hvis det ikke kan lade sig gøre, vil de selvfølgelig godt hjælpe med at sende en servicemand. Med andre ord kan du selv med lidt hjælp fra pigerne hvorfor skal du så betale for en servicemand - det er sku service Tak piger.

"