Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

2 års garanti – som de eneste

Reparation og service af dine Candy hvidevare

ansk Hvidevare Service har nogle af de billigste reparationspriser i Danmark og er garant for hurtig udrykning og service på alle hverdage

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation og service af dine Candy hvidevare

Vi har stor forståelse for hvor frustrerende det kan være at måtte være foruden de nødvendige hjælpemidler i hverdagen. Derfor leverer vi vores professionelle ydelser til vores kunder så hurtigt som muligt. Vores professionelt bemandede og udstyrede montørvogne har et stort udvalg af de nødvendige reservedele til Candy-opgaven, og i fællesskab med vores veluddannede og velforberedte serviceteknikere kan vi hurtigt løse den nødvendige opgave for dig. Skulle vi komme ud for den sjældne hændelse, at vi mangler en nødvendig reservedel, skal du naturligvis ikke betale for Dansk Hvidevare Services ekstra kørsel for at reparere din Candy.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

2 års garanti – som de eneste

Som de eneste i Danmark tilbyder vi 2 års fuld garanti på reparationer af din Candy. Går hvidevarerne i stykker med samme fejl inden for 2 år efter vores reparation, reparerer vi dem igen gratis med det samme. Kvit og frit. Professionel og kompetent service giver kunder tryghed i hverdagen.

De kunder, der har hyret os, føler sig trygge ved vores service. Læs gerne deres anmeldelser af Dansk Hvidevare Service ApS. Det gør vi selv med stolthed.

Kan det betale sig at reparere, eller er det bedre at udskifte hele din Candy? Det kan vi komme og vurdere for dig, og vi giver gerne et tilbud inden vi tager fat.

Dansk Hvidevare Service reparerer også din Candy

Dansk Hvidevare Service har nogle af de billigste reparationspriser i Danmark og er garant for hurtig udrykning og service på alle hverdage. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere med op til 40 års erfaring, som er med til at sikre konstant og kontinuerlig kundetilfredshed. Vi har stort set altid de mest almindeligt brugte reservedele i vores servicevogne og ligger derfor inde med reservedele, vi ved ofte skal bruges på udrykninger til produkter som eksempelvis Candy-hvidevarer.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910