Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Professionel kundeservice

Reparation og service af dine Whirlpool hvidevare

Det er vores ubestridte målsætning at give den ypperste og mest professionelle hvidevareservice til Whirlpool-apparater i Danmark

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation og service af dine Whirlpool hvidevare

Vi forstår til fulde frustrationen og irritationen ved at måtte undvære nødvendige hjælpemidler i hverdagen, og netop derfor gør vi det til en dyd og pligt at levere de nødvendige ydelser så hurtigt som muligt. Vores veludstyrede og professionelle service- og montørvogne har naturligvis et bredt udvalg af alle de rigtige og nødvendige reservedele til netop din Whirlpool-maskine, og i samarbejde med vores veluddannede serviceteknikere og den ekspertise og de evner, de bringer til jobbet, klarer vi stort set altid reparationen omgående.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

Professionel kundeservice
Det er vores ubestridte målsætning at give den ypperste og mest professionelle hvidevareservice til Whirlpool-apparater i Danmark. Lige fra din første kontakt med Dansk Hvidevare Service, gør alle vores medarbejdere sig umage for at sikre dig og alle vores kunder den bedste og mest tilfredsstillende kundeservice.

Vi bestræber os altid på at servicerer vores kunder på Frederiksberg hurtigst mulig, da vi ved hvor vigtig det er for dig, at dine hårde hvidevare fungerer optimalt. I de fleste tilfælde er vi hos dig inden for 24 timer med vores servicevogn, der er fyldt med originale reservedele til landets billigste priser.

Certificeret og holdbar løsning
Dansk Hvidevare Service er certificeret i alle mærker og hvidevaretyper, hvilket gør os i stand til at finde gode og langtidsholdbare løsninger for dine Whirlpool-hvidevarer. Vores teknikere finder hurtigt ud af, hvad problemet er og yder effektiv service. Vi mener, at godt uddannede medarbejdere er altafgørende for vores sublime og prisvenlige service. Det gør, at intet problem er uløseligt for os.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910