Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Vi har næsten alle Blomberg-løsninger

Få tilbud og vurdering af dine Blomberg hvidevarer

Dansk Hvidevare Service er din garant for hurtig og billig reparation af hvidevarer. Vores lokale,veluddannede serviceteknikere hjælper dagligt kunder i København og hele Sjællands-området med deres Blomberg hvidevarer. Vi har lang erfaring med Blomberg og bruger kun originale reservedele.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Få tilbud og vurdering på din Blomberg hvidevare

Skal dine hårde hvidevarer repareres eller kan det bedre betale sig at skifte til nye? Med samfundets øgede bevidsthed omkring miljøet er vi alle blevet mere opmærksomme på at forlænge levetiden på hvidevarer. Dansk Hvidevare Service er autoriseret Blomberg reparatør.

 

Med hensyn til både pris og miljø

Vores servicemontører kan rådgive dig både med hensyn til miljø og penge. Blomberg prioriterer miljø og energiforbrug højt i dere produktion af hvidevarer. Derfor er nye maskiner energibesparende og produceret efter EU’s miljøstandarder.

Når vi rykker ud til vores kunder, vurderer vi derfor altid hensigtsmæssigheden af eventuelle reparationer og giver gerne et tilbud inden vi tager fat. Så kender vores kunder altid omkostningerne forbundet med en reparation. Derfor slipper du for at blive overrasket af uforudsete eller unødvendige udgifter på service af dine Blomberg hvidevarer.

 

Dansk Hvidevare Service er din garant

Vi giver garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevarer. Vi yder nemlig altid 2 års fuld garanti på reservedele og reparation.

Dansk Hvidevare Service er din garant for hurtig og billig reparation af hvidevarer. Vores lokale og veluddannede serviceteknikere hjælper dagligt kunder i København og hele Sjællands-området med deres Blomberg-hvidevarer. Vores mål er at yde den bedste service og give vores kunder 100% tryghed, når de vælger os som deres service-virksomhed.

 

Vi yder samme gode service til alle

Vi hjælper både private med alle typer hvidevarer, og reparerer hos bolig- og beboerforeninger når fællesvaskeriet har brug for hurtig og professionel service. Vi tilbyder også serviceeftersyn på hvidevarer i både boligforeninger og på arbejdspladser, så problemer kan tages i opløbet. Uanset om arbejdspladsen er et kontor eller storkøkken, kan Dansk Hvidevareservice hjælpe med reparation og eftersyn.

 

Vi bruger originale reservedele

Vi ligger som oftest inde med de reservedele, der oftest bruges i diverse hvidevarer fra Blomberg. Vores reservedeler er altid originale.Derfor kan vi give dig garanti på både reparation og reservedel. Skulle vi mangle en reservedel til din Blomberg hvidevare, skal du ikke betale for den ekstra kørsel.

 

Vi har næsten alle Blomberg-løsninger

Vores dygtige montører har godt kenskab til Blombergs hvidevarer. De har lang tids erfaring både indenfor mærket og med køl/frys, madlavning, opvask og vask/tørreløsninger.

Derfor kan du trygt ringe til os uanset om hvilken type hvidevarer du har problemer med. Vi reparerer både køleskab, komfur, opvaskemaskine og vaskemaskine/tørretumbler – vores montører har godt kendskab til alle typer.

 

Blomberg kundecenter og support

Du kan altid kontakte den originale producent af dine hvidevarer for manualer, spørgsmål, service og reservedele. Har du problemer med en Blomberg hvidevare, kan du kontakte Blombergs eget servicecenter på deres kundeservice telefon +45 70 80 87 77

 

Dansk Hvidevare Service support

Du kan også kontakte os uden for normal åbningstid. Bestil din servicemontør, så kontakter  vi dig, så snart vi åbner. Vores kundecenter og support hjælper dig med at identificere problemet med dine hvidevarer, og kan give gode råd til hvad du selv kan gøre.

Er der behov for et servicebesøg, kommer vores venlige og dygtige montører ud til dig så hurtigt som muligt.

Ved eftersyn og service udskifter vi de slidte dele i dine hvidevarer og foreslår løsninger, så problemerne ikke opstår igen. Et eftersyn medfører som regel længere levetid for din Blomberg-maskine.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910

Din hvidevare reparatør af Blomberg hvidevare.