Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service reparerer også din Bosch

Effektiv reparation og service af Bosch hvidevarer

Som de eneste i Danmark tilbyder vi 2 års fuld garanti på Bosch reparationer. Går hvidevarerne i stykker med samme fejl inden for 2 år efter vores reparation, reparerer vi dem igen gratis med det samme

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Bosch reparation og service - Effektiv service

2 års garanti – som de eneste

Som de eneste i Danmark tilbyder vi 2 års fuld garanti på din Bosch reparation. Går hvidevarerne i stykker med samme fejl inden for 2 år efter vores reparation, reparerer vi dem igen gratis med det samme. Kvit og frit. Professionel og kompetent service giver kunder tryghed i hverdagen..Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

De kunder, der har hyret os, føler sig trygge ved vores service. Læs gerne deres anmeldelser af Dansk Hvidevare Service ApS. Det gør vi selv med stolthed.

Kan det betale sig at reparere, eller er det bedre at udskifte hele din Bosch? Det kan vi komme og vurdere for dig, og vi giver gerne et tilbud inden vi tager fat.

Dansk Hvidevare Service reparerer også din Bosch

Dansk Hvidevare Service har nogle af de billigste reparationspriser i Danmark og er garant for hurtig udrykning og service på alle hverdage. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere med op til 40 års erfaring, som er med til at sikre konstant og kontinuerlig kundetilfredshed. Vi har stort set altid de mest almindeligt brugte reservedele i vores servicevogne og ligger derfor inde med reservedele, vi ved ofte skal bruges på udrykninger til produkter som eksempelvis Bosch-hvidevarer.

Ring derfor trygt til os på tlf. 7025 0910 og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.