Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice i Valby

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice kommer også til dig i Valby

Har du problemer med én eller flere af dine hvidevarer? Hvis din maskine er forholdsvis ny, så kan det nødvendigvis ikke svare sig at gå ud og købe en ny. Vi kommer ofte ud hos kunder og ser hvidevarer, som efter en hurtig reparation fungerer så godt som nyt. Hvis du bor i Valby og oplever problemer med din opvaskemaskine, emhætte, vaskemaskine, fryser, komfur eller andet, så tag kontakt til danskhvidevareservice. Vi giver dig klar besked på, om det overhoved kan svare sig at foretage reparation på din maskine. På denne måde får du en gennemsigtig aftale, og din maskine bliver repareret hurtigst muligt.  

Hos os får du service fra start. Vores personale tager imod dit opkald og rådgiver dig omkring dit problem. Hvis din defekt ikke kan løses over telefonen, kommer vi hurtigst muligt ud til dit hjem omkring Valby. Vi kommer altid ud i montørbil med plads til stort lager af reservedele og værktøj, så vi forhåbentlig kan få løst dit problem ved første besøg. Herunder kan du læse mere omkring vores service og høre, hvorfor du bør vælge danskhvidevareservice, når elektronikken fejler.

Reparation af hvidevarer i dit hjem
Vi kender det selv fra egen erfaring, tidspunktet hvor de hårde hvidevarer ikke længere fungerer. Du skulle måske til at sætte en vask over og er på vej ud af døren, men må indse, at der ikke kommer noget vand ind. Du var måske ved at tage bestikket ud af opvaskemaskinen, men til din overraskelse er bestikket stadig beskidt. Det er små ting i hverdagen, som kan skabe irritationsmomenter og ende med at fylde alt for meget. Derfor foretager vi hvidevareservice i Valby og kommer gerne ud forbi dig. Vi anbefaler altid, at du præcist beskriver defekten på din hvidevare i telefonen, da dette øger muligheden for, at vi har det rette udstyr med ud til dig. Vi medbringer naturligvis selv et stort lager af reservedele og værktøj, så vi kan ordne problemet på stedet.

Har din virksomhed eller institution brug for hvidevareservice?
Danskhvidevareservice tager sig ikke kun af private kunder, vi har ligeledes samarbejde med virksomheder og institutioner. Vi er klar over, hvor stor en betydning hvidevarer har for både boligforeninger, erhverv og institutioner. Det kan være køleskabet, der skal holde mad på køl. Opvaskemaskinen, der sikrer rene kopper, glas og tallerkner eller noget helt tredje. Vi sikrer reparation af høj kvalitet, hvis maskinerne ikke fungerer. Vi er derudover bevidste om, at virksomheder kan have behov for regelmæssige servicetjek. Kontakt os i dag, så finder vi frem til en løsning, der er passer perfekt til jer.

2 års garanti på alle reservedele
Vi mener selv, at vores reparationer er i høj kvalitet, og det vil vi gerne vise vores kunder. Dette er grunden til, at du altid får 2 års garanti på reservedele efter service. Det betyder, at hvis din maskine oplever samme defekt inden for de 2 år, så ordner vi den kvit og frit. Kontakt os allerede i dag på telefon 70 25 09 10 eller ved at udfylde formularen herover. Vi ser frem til at høre fra dig.