Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service kører i Stevns

Certificerede og holdbare løsninger i Stevns

Vores teknikere finder hurtigt ud af, hvad problemet er og yder effektiv service. Vi mener, at godt uddannede medarbejdere er altafgørende for vores sublime og prisvenlige service

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Certificerede og holdbare løsninger i Stevns

Dansk Hvidevare Service er certificeret i alle mærker og hvidevaretyper. Det betyder, at vores teknikere har indgående viden om forskellige hvidevarers konstruktion og egenskaber. Teknikerne finder derfor hurtigt ud af, hvad problemet er og yder effektiv service for at løse problemet enten i form af reparation eller udskiftning. Vi mener, at godt uddannede medarbejdere er altafgørende for vores sublime og prisvenlige service. Det gør, at intet problem er uløseligt for os.

Vi yder service på hele Sjælland, heriblandt i Stevns. Hvis du bestiller tid til hvidevareservice i Stevns, så sørger vi for, at vi kommer så hurtigt som muligt for at hjælpe dig. Vi er alle afhængige af vores hvidevarer i dagligdagen, så vi ved, at det kan gøre en stor forskel at få lavet din opvaskemaskine, komfur eller ovn i en fart. Foruden en hurtigt service, giver vi også en kvalitetssikret reparation, som gør, at dine hvidevarer holder i lang tid efter vores servicetjek.

Dansk Hvidevare Service kører til Stevns

Kender du det, at du nærmer dig weekenden og har besluttet dig for at få vasket hele familiens tøj, så familien har rent tøj til den kommende uge? Det kræver planlægning og ikke mindst, at din vaskemaskine fungerer optimalt. Hvis vaskemaskinen går i stykker i løbet af weekenden, så er det nødvendigt at få den repareret eller i yderste tilfælde udskiftet hurtigst muligt. Hvis du kontakter os mandag, så kommer vi snarest, så vi kan få dig og din families tøjvask op at køre igen. Det er blot ét eksempel på, hvordan du og jeg er mere eller mindre afhængige af, at vores hvidevarer fungerer i hverdagen. Derfor forstår vi også, at hjælpen skal komme hurtigt, når noget går i stykker.

Vi kører overalt på Sjælland, så vi kan hurtigt rykke ud til dig i Stevns. Hvidevareservice i Stevns er lige så populært som i resten af Sjælland, hvor vi jævnligt rykker ud til diverse reparationsopgaver. Vi tilbyder service til private borgere, men assisterer eksempelvis også boligforeninger, virksomheder, beboerforeninger, institutioner, kommuner og stat, når behovet for professionel service og reparation opstår.

Serviceaftale giver garanti

Indgår du en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, udfører vi et totaleftersyn af dine hvidevarer én gang om året. Er der dele af dine hvidevarer, som er slidte, udskifter vi dem, så fremtidige problemer minimeres. Vi stræber altid efter at levere løsninger, der hjælper på både kort og lang sigt, og som er den billigste løsning for dig. Mange producenter og importører bakker op om vores 2 års garanti, hvilket gør vores mål nemmere og mere langsigtede. Dansk Hvidevare Service bringer naturligvis kun originale reservedele til dig, når du ønsker at gøre brug af vores ydelser.

Hvis du oplever problemer med en eller flere af dine hvidevarer imellem dine årlige serviceeftersyn, så kommer vi naturligvis så snart, du har brug for det. Det årlige eftersyn er blot en vejledning til et systematisk tjek af sine hvidevarer, som vi rykker rundt på efter dine behov og alt efter dine hvidevarers stand.

Samarbejdspartnere

Vi har kontor i København og Karlslunde, så vi er tæt på vores kunder over det meste af Sjælland. Alle vores kunder er forskellige og tilsvarende er deres behov og foretrukne hvidevaremærke. For at imødegå alle vores kunder, så samarbejder vi med stort set alle producenter inden for hvidevarer, så vi er sikre på at kunne hjælpe alle dem, der kontakter os. Et bredt samarbejde med hvidevareproducenter betyder samtidig, at vi nemt kan fremskaffe diverse reservedele til din ovn, køleskab, opvaskemaskine eller vaskemaskine uanset, hvilket mærke din maskine har. Få et overblik over vores samarbejdspartnere her på siden.

Professionel kundeservice

Det er vores ubestridte målsætning at give den ypperste og mest professionelle hvidevareservice til hårde hvidevarer i Stevns. Lige fra din første kontakt med Dansk Hvidevare Service, gør alle vores medarbejdere sig umage for at sikre dig og alle vores kunder den bedste og mest tilfredsstillende kundeservice.

Hvis du har specifikke forespørgsler eller spørgsmål til os, så er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis du f.eks. ringer fra Stevns med et specifikt problem, såsom et ødelagt køleskab, så er det vigtigt, at vi får en god snak om, hvad problemet drejer sig om, inden vi tager ud til dig. Så kan vi få en ide om hvilken tekniker, som skal aflægge dig et besøg samt hvile nødvendige reservedele, teknikeren skal medbringe. Med god forberedelse, sikrer vi dig en professionel service.