Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevare løsninger – Dem har vi!

Dansk Hvidevare Service i Slagelse

Vi assisterer private, boligforeninger, andelsboligforeninger, institutioner, beboerforeninger og lignende, når deres fællesvaskeri har brug for professionel service.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service i Slagelse

Står du og mangler hvidevareservice i Slagelse? Så er vi din løsning! Dansk Hvidevare Service kører nemlig over hele Sjælland, og vi kan derfor hurtigt være på din adresse i Slagelse. Vi yder både hvidevareservice til private og erhverv i Slagelse. Vi laver også gerne aftaler med boligforeninger og offentlige institutioner.

Vi kører i Slagelse

Hos Dansk Hvidevare Service kører vores serviceteknikere i montørbiler. Det vil sige, at vi altid har et stort lager af reservedele med, hvilket gør at vi kan udføre langt de fleste reparationer ved første besøg. Det giver en stor mobilitet, og hvis du har brug for hvidevareservice i Slagelse kan vi være fremme i montørbilen inden for kort tid.

Vi bruger kun originale reservedele, og vi er så sikre på vores arbejde, at vi giver 2 års garanti på udskiftede reservedele.

Hurtig reparation af hvidevarer
Udsætter du reparationen, fordi du ikke kan undvære vaskemaskinen i en uge eller længere? Vi har stor forståelse for, at man er afhængige af sine hvidevarer for at få dagligdagen til at forløbe optimalt. Derfor kan vores serviceteknikere hurtigt være på adressen, og vi reparerer så vidt muligt altid på stedet og ved første besøg. Skulle det mod forventning ske, at vi skal hente ekstra reservedele for at udføre reparationen, betaler du selvfølgelig ikke for kørslen.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice for at booke en tid eller få et prisoverslag. De har mange års erfaring og i flere tilfælde kan du endda selv udbedre problemet med deres rådgivning.

Professionel service

Hos os er du altid sikret en god og professionel service. Vores serviceteknikere har mange års erfaring og har forstand på alle de gængse varemærker. Det vigtigste for os er, at vores kunder altid er tilfredse. Derfor stræber vi efter et højt serviceniveau både hos vores kundeservicemedarbejdere og serviceteknikere.