Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice i Gentofte

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Vi servicerer dine hvidevare i Gentofte

Har du haft problemer med en eller flere af dine hvidevarer? Så behøver du nødvendigvis ikke skynde dig ud og købe en ny dyr maskine. Det kan nemlig ikke altid betale sig at købe nyt inventar, og dine hvidevarer kan med en kærlig hånd blive så gode som ny igen. Derfor kører vi rundt og foretager hvidevareservice i Gentofte område, så din fryser, vaskemaskine, ovn, emhætte, tumbler, køleskab eller opvaskemaskine kan blive sat i stand. Vi giver altid et overslag i prisen, så du kan vurdere, om det kan betale sig at reparere maskinen. Dette giver gennemsigtighed i aftalen, og du får på kort tid mulighed for at få repareret din maskine.

Hos Danskhvidevareservice er du garanteret kompetent service fra start til slut. Når du ringer ind, vil du blive mødt af vores søde personale. De vil rådgive dig omkring din situation og finde frem til, hvor alvorligt problemet er. Hvis defekten på din maskine ikke kan ordnes over telefonen, så kommer vi naturligvis ud til din adresse i Gentofte hurtigst muligt. Med over 40 års erfaring indenfor området og et hold af uddannede teknikere er vi i stand til at løse langt de fleste problemer. Vi møder altid op på adressen i montørbil med et stort lager af reservedele og værktøj, da dette øger chancen for, at vi kan fikse din maskine på første møde. Herunder kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge os til, når elektronikken melder fra.

Reparation – private i Gentofte

Hvidevare i dag er mere avancerede end nogensinde før. De har flere funktioner, er mere elektroniske og mindre mekaniske. De gør hverdagen nemmere med flere tilvalg og indstillinger, som effektiviserer de daglige opgaver. Den teknologiske udvikling af vores hårde hvidevare har mange fordele, så længe de virker. Hvis de en dag ikke virker, så er man som privatperson på spanden. Hvis vaskemaskinen ikke tager vand ind, opvaskemaskinen ikke vil starte og ovnen ikke varmer, så kan det komme til at fylde meget i en stressende hverdag.  Derfor kommer vores teknikere ud til din bopæl i Gentofte og foretager reparation af din maskine. Med hvidevareservice bliver dine problemer løst, så du ikke skal bekymre dig om dem i hverdagen. Vi anbefaler, at du præcist forklarer dit problem over telefonen, så vi har størst chance for, at medbringe det rigtige værktøj og reservedele med ud til Gentofte. Vi kommer naturligvis selv i montørbil med en masse udstyr, så vi hurtigst muligt kan få dine hvidevarer tilbage i topform.

Hvidevareservice for erhverv og institutioner

Udover private kunder tager Danskhvidevareservice sig også af virksomheder, boligselskaber og institutioner. Vi har i flere år samarbejdet med erhvervslivet og fundet frem til, at der er meget forskellige behov i forhold til hvidevareservice. Nogle foretrækker at få regelmæssigt tjek af deres udstyr, så de er garanteret, at alt fungerer som det skal. Andre har mindre behov, som de gerne vil have tilset. Uanset hvad dine behov er, så kan du altid ringe ind, så vi kan tage en snak. På denne måde finder vi frem til en aftale, som tilgodeser jeres ønsker.

2 års garanti på alle reservedele

Vi vil gerne vise vores kunder, at de får en reparation af høj kvalitet. Dette er grunden til, at vi som de eneste tilbyder 2 års garanti på alle reservedele efter service af hvidevare. Dette betyder, at hvis du oplever samme fejl på din maskine efter reparationen, så fikser vi den kvit og frit. Du kan kontakte os på telefon 70 25 09 10 eller ved at udfylde formularen herover. Vi ser frem til at høre fra dig.