Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Serviceaftale giver garanti på hvidevarer

Dansk Hvidevare Service også i Faxe

Dansk Hvidevare Service kører overalt på Sjælland, så vi kan hurtigt rykke ud til dig i Faxe

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice også lokalt i Faxe

Dansk Hvidevare Service kører overalt på Sjælland, så vi kan hurtigt rykke ud til dig i Faxe. Vi har service til private i København og på Sjælland, men assisterer eksempelvis også boligforeninger, virksomheder, beboerforeninger, institutioner, kommuner og stat, når behov for professionel service og reparation opstår.

Serviceaftale giver garanti på hvidevarer

Når du indgår du en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, udfører vi komplette eftersyn af din hvidevare én gang om året. Er dine hvidevarer slidte, udskifter vi dem, så fremtidige problemer ikke opstår. Vi stræber efter at levere de bedste løsninger, som hjælper på både kort og lang sigt. Talrige producenter og importører bakker op om vores 2 års garanti, som gør vores mål nemmere og mere langsigtede. Dansk Hvidevare Service bruger kun originale reservedele, når du ønsker at gøre brug af vores ydelser.

Professionel kundeservice

Det er vores ubestridte målsætning at give den bedste og mest professionelle hvidevareservice i Faxe og i hele landet. Lige fra din første kontakt med Dansk Hvidevare Service, gør alle medarbejdere sig stort umage for at sikre dig den bedste, hurtigste og mest tilfredsstillende kundeservice.

Kundeservice besvarer telefonen. Det er medarbejdere med mange års erfaring indenfor hvidevarebranchen, som står klar til at hjælpe dig i Faxe. Når vi har identificeret problemet, går hvidevarens fejlbeskrivelse til én af vores montører, som sørger for, at montørbilen pakkes med alle relevante reservedele. Vi har mere end 100.00 reservedelsnumre, så vi kan garantere, at uanset hvad, du har brug for, kan vi hjælpe dig. Lagermedarbejderne gør bilen klar med alt det andet nødvendige udstyr og sørger for at holde vores reservedelslager velforsynet og ajourført med alle tænkelige reservedele.

Vores velkvalificerede serviceteknikere har mange års erfaring med mange forskellige varemærker inden for den hårde hvidevarebranche. For dig i Faxe, betyder det hurtige og effektive løsninger på dine problemer, uanset om du har brug for reparationer eller blot vurderinger