Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice og reparation i Farum

Vi kan hjælpe med reparation af hvidevarer og hvidevareservice i Farum og omegn. Når du ringer til os, kan du forvente at få hurtig hjælp. Vi sætter en ære i at yde en god service og kører ikke, før din hvidevare virker igen, og hverdagen kan fortsætte uden problemer.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation af køleskab

Hos Dansk Hvidevare Service er vi eksperter i at reparere dine hvidevarer. Uanset om det er reparation af køleskab, vaskemaskine, emhætte eller komfur, kan vi hjælpe dig. Vores serviceteknikere har mange års erfaring og kan hurtigt fejlsøge den defekte hvidevare. Serviceteknikerne kører i montørbiler, hvor de har et stort udvalg af reservedele med. Vi kommer gerne ud på adressen og reparerer dit køleskab – og selvfølgelig også dine andre hvidevarer.

2 års garanti på reservedele

Vi bruger kun de bedste reservedele, og faktisk er vi så sikker på kvaliteten af dem, at vi altid giver 2 års garanti på udskiftede reservedele. For at sikre sig at serviceteknikeren har den rette reservedel med ud til dig, er det en stor hjælp, hvis du kan oplyse følgende inden besøget:

  • Hvilket mærke hvidevaren er
  • Hvidevarens modelnr og produktnr (kaldes også art nr)
  • Hvordan fejlen kommer til udtryk. Jo mere vi ved om fejlen inden vi rykker ud, jo hurtigere kan reparationen gennemføres

Billige reparationspriser

Den hurtige service og garanti går ikke ud over prisen. Når du lader os reparere din hvidevare, behøver du ikke at frygte regningen. Vi har de billigste priser på reservedele, og derfor kan vi tilbyde dig billige reparationspriser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere.