Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Som de eneste giver vi 2 års garanti

Dansk Hvidevare Service kan du også finde i Frederikssund

Som de eneste i landet tilbyder vi 2 års fuld garanti på reparationer.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service kan du også finde i Frederikssund

Dansk Hvidevare Service Borup tilbyder mange af de billigste reparationspriser i Danmark og garanterer hurtig udrykning og service på alle hverdage. Vi har dygtige og højtuddannede medarbejdere med op til 40 års erfaring, som sikrer at vi altid stiller vores kunder glade og tilfredse. Vi er kendte i lokalområder for vores flotte montørbiler, men vi forstår selvfølgelig, at for at opnå stor kundetilfredshed er intet vigtigere end hurtig udrykning og god service. Vi har altid de mest almindelige reservedele i vores servicevogne og ligger derfor inde med reservedele, der ofte skal bruges på udrykninger til produkter som eksempelvis AEG, Aristion, Asko, Bauknecht, Blomberg, Candy, Electrolux, Gaggenau, Gorenje, Gram, Hoover, Husqvarna etc.

Som de eneste giver vi 2 års garanti

Som de eneste i landet tilbyder vi 2 års fuld garanti på reparationer. Hvis dine hvidevarer går i stykker med samme fejl inden for 2 år efter vi har hjulpet dig, reparerer vi dem igen med det samme. Gratis og kvit og frit. Den form for professionel og kompetent service giver kunder tryghed i hverdagen.

De kunder, vi har serviceret, føler sig trygge ved vores virksomhed. Læs gerne deres anmeldelser af Dansk Hvidevare Service ApS. Det gør vi selv med stolthed.

Kan det betale sig at reparere det, eller er det bedre at udskifte hvidevaren? Det kan vi komme til Frederikssund og vurdere for dig, og vi giver naturligvis gerne et tilbud inden vi tager fat.

Hvidevareservice aftale giver garanti

Når du indgår du en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, kommer vi og udfører hele eftersyn af dine hvidevarer i Frederikssund én gang om året. Er dine hvidevarer nedslidte, reparerer vi dem, hvilket reducerer risikoen for fremtidige problemmanifesteringer. Vi ønsker at levere de bedste løsninger, som hjælper dig på både den korte og den lange bane. Talrige importører og producenter støtter op om vores 2 års garanti, hvilket gør vores mål nemmere og mere langsigtede. Dansk Hvidevare Service bruger originale reservedele til vores reparationsarbejde.

Vores store rutine og erfaring inden for reparation og service af hvidevaremærker kommer vores kunder i Fredensborg og på hele Sjælland til gode, da det sikrer, at vi altid udfører kvalitetsarbejde. Vi har et bredt erfaringsgrundlag og spænder vidt, idet vi leverer ydelser til private, institutioner, forsikringsselskaber, virksomheder, producenter, stat og kommuner.