Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice i Store Magleby

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevare reparation Store Magleby

Kender du det, med at ting altid går i stykker, når man har mindst tid og overskud til det? Hos Dansk Hvidevare Service kender vi situationen alt for godt, og derfor tilbyder vi hurtig reparation af dine hvidevarer i Store Magleby og omegn. Så vidt det er muligt, reparerer vi altid på stedet og på det første besøg. Dine hvidevarer er altså hurtigt klar til brug igen og hverdagen kan fortsætte uden problemer.

Vores serviceteknikere er bosat lokalt og kan derfor hurtigt være på adressen. De kører alle i servicevogne, hvor de har et stort antal reservedele med. Skulle vores servicetekniker mod forventning ikke have den nødvendige reservedel, betaler du naturligvis ikke for den ekstra kørsel.

 

Hvidevareservice Store Magleby

Vi udfører også service på hvidevarer og laver gerne en fast serviceaftale med dig eller din virksomhed. I fødevarebranchen kan en defekt hvidevare sætte salget på standby og hurtigt koste omsætning, men også når opvaskemaskinen i kantinen går i stykker, kan hele arbejdsdagen gå i stå. Vi tilbyder derfor regelmæssig service, så du er sikret, at din virksomhed har driftssikre hvidevarer, der virker hver gang, der er brug for det.

 

2 års garanti på reservedele

Når vi udskifter reservedele på dine hvidevarer, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vi arbejder nemlig kun med originale reservedele, og vi er så sikre på deres kvalitet, at vi giver 2 års garanti på alle udskiftede dele.

 

Professionel service

Hos Dansk Hvidevare Service lever vi af tilfredse kunder, og vi går gerne den ekstra mil for at gøre dig glad. Det betyder, at vi altid kommer hurtigt ud på adressen, når der er behov for det og hjælper dig med et smil.

Er du i tvivl, om hvorvidt det kan svare sig at reparere din hvidevare? Især ved ældre hvidevarer giver det ikke altid økonomisk mening at investere i en reparation. Vores søde kundeservicemedarbejdere sidder klar ved telefonen, hvor de kan give dig et prisoverslag. Med deres mange års erfaring inden for branchen rådgiver de også gerne om fejlfinding og forsikring.