Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service leverer god service til dine hvidevarer

Vi yder daglig hjælp til hvidevareservice Stenløse

Vi yder sublim kundeservice og giver vores kunder 100% tryghed og tilfredshed, når de har brug for at få deres hårde hvidevarer repareret

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Vi yder daglig hjælp til hvidevareservice Stenløse

Dansk Hvidevare Services lokalt boende og veluddannede teknikere yder dagligt hjælp til kunder i København og hele Sjællands-området, inklusive Stenløse. Vi yder sublim kundeservice og giver vores kunder 100% tryghed og tilfredshed, når de har brug for at få deres hårde hvidevarer repareret.

Vores udbredte erfaring og rutine inden for service og reparation af udvalgte hårde hvidevaremærker bringer store fordele til vores kunder i København og overalt på Sjælland. Det sikrer, at vi altid udfører kvalitetsarbejde. Vi har et stort erfaringsgrundlag og spænder vidt, idet vi servicerer private, forsikringsselskaber, virksomheder, institutioner, boligselskaber, importører og stat og kommuner.

Vores servicevogne er som regel udstyrede med de mest almindelige reservedele, og vi ligger derfor næsten altid inde med de reservedele, der som oftest er brug for til maskiner fra fx Bosch, Elektrolux, Siemens, Asko Vølund, Ariston, Smeg, Miele eller Bauknecht.

Er der dele af dine hvidevarer, som er slidte, kan vi udskifte dem. Kan vi se, at der er fremtidige problemer på vej, fortæller vi dig naturligvis om det og foreslår en løsning, som undgår at problemet eskalerer.

Når du kontakter Dansk Hvidevare Service fra Stenløse, hjælper og vejleder vi dig under opkaldet. Har du svært ved at finde rundt i alle oplysningerne, vi har brug for, hjælper vi dig hurtigt og nemt.

Dansk Hvidevare Service leverer god service til dine hvidevarer

Dansk Hvidevare Service blev grundlagt på ideen om at tilbyde kvalitetsbevidst og venlig service til alle former for kunder overalt på Sjælland. Vores ambitioner er at stille vores kunder fuldkommen tilfredse med vores service gennem tillidsvækkende og effektivt reparationsarbejde. Vi sætter vores kunder i Stenløse i centrum og giver altid god, professionel og venlig service af deres maskiner.