Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

2 års garanti – som de eneste

Vi yder daglig hjælp til hvidevareservice Roskilde

Dansk Hvidevare Services lokalt boende og veluddannede teknikere yder dagligt hjælp til kunder i København og hele Sjællands-området, inklusive Roskilde.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Vi yder daglig hjælp til hvidevareservice Roskilde

Dansk Hvidevare Services lokalt boende og veluddannede teknikere yder dagligt hjælp til kunder i København og hele Sjællands-området, inklusive Roskilde. Vi yder sublim kundeservice og giver vores kunder 100% tryghed og tilfredshed, når de har brug for at få deres hårde hvidevarer repareret.

Vores udbredte erfaring og rutine inden for service og reparation af udvalgte hårde hvidevaremærker bringer store fordele til vores kunder i København og overalt på Sjælland. Det sikrer, at vi altid udfører kvalitetsarbejde. Vi har et stort erfaringsgrundlag og spænder vidt, idet vi servicerer private, forsikringsselskaber, virksomheder, institutioner, boligselskaber, importører og stat og kommuner.

2 års garanti – som de eneste

Som de eneste i Danmark tilbyder vi 2 års fuld garanti på reparationer af din hvidevarer. Går hvidevarerne i stykker med samme fejl inden for 2 år efter vores reparation, reparerer vi dem igen gratis med det samme. Kvit og frit. Professionel og kompetent service giver kunder tryghed i hverdagen.

De kunder, der har hyret os, føler sig trygge ved vores service. Læs gerne deres anmeldelser af Dansk Hvidevare Service ApS. Det gør vi selv med stolthed.

Kan det betale sig at reparere, eller er det bedre at udskifte hele din maskine? Det kan vi komme og vurdere for dig i Roskilde, og vi giver gerne et tilbud inden vi tager fat.

Tillidsvækkende håndværk

Dansk Hvidevare Service er et af landet mest betroede og kompetente servicevirksomheder inden for reparation af hårde hvidevarer. Vi servicerer alle de kendte mærker og alle forskellige typer af hvidevarer. Vores håndværk er tillidsvækkende og vores sublime hvidevareservice kommer kun fra autoriserede montørers kompetente hænder som har stor erfaring med servicering af hvidevarer i Roskilde.