Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service reparerer også i Ringsted

Tillidsvækkende hvidevare-håndværk i Ringsted

Dansk Hvidevare Service Ringsted tilbyder mange af de billigste reparations priser i Danmark og garanterer hurtig udrykning og service på alle hverdage

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Tillidsvækkende hvidevare-håndværk i Ringsted

Dansk Hvidevare Service er et af landet mest betroede og kompetente servicevirksomheder inden for reparation af hårde hvidevarer. Vi servicerer alle de kendte mærker og alle forskellige typer af hvidevarer. Vores håndværk er tillidsvækkende og vores sublime hvidevareservice kommer kun fra autoriserede montørers kompetente hænder som har stor erfaring med servicering af hårde hvidevarer i Ringsted.

Dansk Hvidevare Service reparerer også i Ringsted

Dansk Hvidevare Service har nogle af de billigste reparationspriser i Danmark og er garant for hurtig udrykning og service på alle hverdage. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere med op til 40 års erfaring, som er med til at sikre konstant og kontinuerlig kundetilfredshed. Vi har stort set altid de mest almindeligt brugte reservedele i vores servicevogne og ligger derfor inde med reservedele, vi ved ofte skal bruges på udrykninger til hårde hvidevareprodukter.

Billige priser på hvidevareservice

Dansk Hvidevare Service Ringsted tilbyder mange af de billigste reparations priser i Danmark og garanterer hurtig udrykning og service på alle hverdage. Vi har dygtige og højtuddannede medarbejdere med op til 40 års erfaring, som sikrer at vi altid stiller vores kunder glade og tilfredse. Vi er kendte i lokalområder for vores flotte montørbiler, men vi forstår selvfølgelig, at for at opnå stor kundetilfredshed er intet vigtigere end hurtig udrykning til Ringsted og god service. Vi har altid de mest almindelige reservedele i vores servicevogne og ligger derfor inde med reservedele, der ofte skal bruges på udrykninger til produkter som eksempelvis AEG, Aristion, Asko, Bauknecht, Blomberg, Candy, Electrolux, Gaggenau, Gorenje, Gram, Hoover, Husqvarna etc.