Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice af multiovn Odsherred

Hvidevareservice Odsherred

Hos Dansk Hvidevare Service yder vi også hvidevareservice i Odsherred, hvor vi har serviceret mange tilfredse kunder

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice Odsherred

Hos Dansk Hvidevare Service yder vi også hvidevareservice i Odsherred, hvor vi har serviceret mange tilfredse kunder. En af disse kunder havde problemer med en opvaskemaskine, som ikke ville det, som kunden ville have den til. Derfor ringede kunden til os, og vi sendte med det samme en servicetekniker for at reparere maskinen. Efter en dags tid stod opvaskemaskinen igen af, så vi sendte naturligvis teknikeren tilbage for at undersøge nærmere, hvad der var galt. Teknikeren konstaterede, at opvaskemaskinen skulle have udskifte mange dele, så det kunne bedre betale sig for kunden at købe en ny. Serviceteknikeren tog derfor den reservedel, han havde sat i ved første besøg, retur, så kunden ikke skulle betale for en reparation, men blot for ét enkelt besøg af serviceteknikeren. Til trods for at kunden ikke fik repareret sin defekte opvaskemaskine, valgte kunden at give os en rigtig god anmeldelse på Trustpilot på grund af vores gode, professionelle kundeservice, der sætter kunden i centrum. Det er vi selvfølgelig rigtig stolte over.

Hvidevareservice af multiovn Odsherred

En anden kunde der havde behov for hvidevareservice i Odsherred, havde en multiovn, der var gået i stykker. Derfor kontakte kunden os, og vi sendte straks en servicetekniker hjem til kunden i Odsherred for at fejlsøge. Teknikeren kunne hurtigt konstatere, at hovedprintet var beskadiget efter et lynnedslag. Han tog derfor multi ovnen med på værksted, hvor den blev repareret. Efter reparationen blev den kørt ud til kunden, hvor serviceteknikeren monterede den.

Efter et par skulle kunden bruge mikroovns funktionen, men den virkede ikke. Derfor ringede kunden tilbage til os, og vi sendte straks en servicetekniker for at hente den og bringe den på værksted, for at blive repareret igen. Den blev også testet på værkstedet for at sikre, at den fungerede optimalt. Efterfølgende kom den retur til kunden i Odsherred, hvor den igen blev monteret.

Desværre måtte kunden informere om, at multi ovnen stadig ikke fungerede hjemme på kundens adresse i Odsherred, så teknikeren tog igen hjem til kunden. Idet multi ovnen virkede på værkstedet, måtte problemet være et andet sted. Det viste sig, at det var en dørkontakt, der var fejlen, så det blev udbedret på stedet.

Kunden var meget tilfreds med den hurtige service, og at multi ovnen blev repareret dagen inden juleaften, så kundens familie kunne nyde godt af en ovnstegt and til jul.

Prisen ændrede sig ikke fra første prisoverslag, hvilket kunden var meget tilfreds med. Derfor valgte kunden også at give os en rigtig god anmeldelse på Trustpilot, som vi er meget stolte af