Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Tekniker diagnosticerede problemer

Hvidevareservice Jyllinge

I Jyllinge har vi flere tilfredse kunder, efter vores dygtige serviceteknikere har været på besøg

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice Jyllinge

I Jyllinge har vi flere tilfredse kunder, efter vores dygtige serviceteknikere har været på besøg. Eksempelvis havde en privatkunde problemer med tre hårde hvidevare maskiner, som havde brug for, at en servicetekniker kiggede på dem, da de alle var defekte og gjorde dagligdagen besværlig.
Opvaskemaskine, ovn og vaskemaskine var nemlig gået i stykker grundet slitage.

Kunden udfyldte kontaktformularen en søndag aften, så vi kontaktede dem mandag formiddag med henblik på at aftale, hvornår serviceteknikeren skulle komme på besøg. Vi aftalte, at teknikeren skulle komme den næstkommende dag, og det gjorde han naturligvis.

Tekniker diagnosticerede problemer

Teknikeren diagnosticerede problemerne og gav et prisoverslag, så kunden havde en idé om, hvad prisen ville blive for reparationen af alle tre maskiner. Opvaskemaskinen kunne teknikeren reparere med det samme, men der skulle bestilles reservedele til både ovnen og vaskemaskinen. Da reservedelene var kommet hjem, tog serviceteknikeren ud til kunden for at reparere ovn og vaskemaskine som aftalt.

Kunden var meget tilfreds med den behagelige og personlige betjening, og at prisen og den aftalte tid blev overholdt. Kunden var også meget tilfreds med, at vi leverer hvidevareservice i Jyllinge. Derfor er vi nu en anmeldelse på Trustpilot rigere.