Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice i Vordingborg af erfarne teknikere

Dansk Hvidevare Service yder hvidevareservice i Vordingborg og omegn. Vores serviceteknikere er lokale og kan derfor hurtigt komme frem til din adresse og reparere dine hvidevarer, så du kan komme videre med dagens andre gøremål.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation af vaskemaskine

Når ting går i stykker, sker det sjældent på et belejligt tidspunkt. En vaskemaskine, der pludselig stopper med at virke, kan nemt skabe kaos i en travl hverdag. Hos Dansk Hvidevare Service ved vi, at man typisk er meget afhængig af sin vaskemaskine, opvaskemaskine og komfur. Derfor rykker vi hurtigt ud i vores montørbiler, hvor vi har alle de nødvendige reservedele med. Vores serviceteknikere har mange års erfaring og kan reparere din vaskemaskine på stedet. Det kalder vi hvidevareservice

Serviceaftale af hvidevarer

Nogle steder kan en defekt hvidevare ikke kun koste besvær men også mistet omsætning. For virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger kan det være katastrofalt, hvis en eller flere hvidevarer går i stykker. Derfor tilbyder vi serviceaftaler, hvor vi løbende servicerer hvidevarerne. Det kan både forebygge nedbrud og forlænge hvidevarernes levetid.

Hurtig, men god service

Det er en mærkesag for os at være hurtige og effektive, når vi kommer ud og reparerer dine hvidevarer. Effektivitet er dog ikke vigtigere end kvalitet, og derfor kan du være sikker på at få en god og kyndig service. Vi har erfarne og dygtige serviceteknikere, der har helt op til 40 års erfaring.

Teknik er et område med hurtig udvikling, hvor det kan være svært at følge med i de mange nye tiltag. Vi prioriterer derfor, at vores serviceteknikere altid holder sig opdaterede inden for den nyeste viden, så de kan hjælpe dig bedst muligt. Du kan altså trygt kontakte os, når du har brug for reparation eller service af hvidevarer.