Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice i Vedbæk og omegn

Vi kører i Vedbæk og omegn, hvor vores lokale serviceteknikere hurtigt kan komme frem til din adresse. Vi kan både varetage reparation af hvidevarer og hvidevareservice i Vedbæk. Er du i tvivl om det kan svare sig at investere i en reparation? Du er altid velkommen til at ringe ind til vores søde kundeservicemedarbejdere, der med mange års erfaring kan hjælpe med at vurdere, hvorvidt en reparation af din hvidevare økonomisk kan svare sig.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation af fryser

Er din fryser ikke kold nok eller virker isterningemaskinen pludselig ikke? Uanset hvad udfordringen er, kan vi hjælpe med reparation af din fryser. Vi arbejder med mange forskellige mærker og har altid montørbilen fyldt med reservedele. Det vil være en stor hjælp for vores servicetekniker, hvis du inden besøget kan oplyse præcis, hvad fejlen er, og hvilken type fryser du har.

Hos Dansk Hvidevare Service er vores medarbejdere erfarne og veluddannede. De er altid opdaterede på den nyeste viden inden for teknik, og derfor kan du trygt tilkalde os, når en af dine hvidevarer stopper med at virke.

Lokal reparation af hvidevarer

Når du lader os stå for reparationen af dine hvidevarer, støtter du også det lokale erhvervsliv. Vores serviceteknikere er fordelt ud over hele Sjælland, og det betyder at der også bor en i din by. Det er også en af grundene, til at vi hurtigt kan være fremme, når du har brug for os. Vi forstår selv, hvor forstyrrende det er, når husholdningsmaskinerne går i stykker. Det er sjældent, at det sker på et belejligt tidspunkt, og derfor skal det løses hurtigst muligt. Det er en mærkesag for os at yde en hurtig, effektiv og naturligvis god service.