Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Få kompetent hvidevareservice i Tårnby

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Få kompetent hvidevareservice i Tårnby

Står du og mangler kompetent hvidevareservice i Tårnby? Så kan du trygt kontakte Dansk Hvidevare Service. Vi har mange års erfaring med reparation af hvidevarer, og vi servicerer alt fra vaskemaskiner, køleskabe, ovne, opvaskemaskiner og meget mere. Vi ved, hvor vigtigt det er, at elektronikken i hjemmet fungerer. Det er ofte altafgørende for at få hverdagen til at virke optimalt. Derfor kan vores dygtige teknikere på kort tid nå ud til jeres husstand i Tårnby. Vi kører altid i montørbil, så der er plads til et stort lager med reservedele. Vi tilbyder altid 2 års garanti på alle reservedele, så du er garanteret en velfungerende maskine og en hverdag uden elektronik problemer.

 

Reparation af hvidevarer i dit hjem

Vi kender det kun alt for godt selv. Du står og skal have gæster på besøg. Du har forberedt en speciel menu, fordi det skal være en aften med god mad og hygge. Men din ovn vil ikke varme maden, og din opvaskemaskine har efterladt bestikket beskidt. Måske er du på vej ud af døren og vil lige sætte en vask over, inden dagens gerninger skal ordnes. Du opdager dog, at vaskemaskinen ikke tager vand ind, og du ved ikke, hvad der er galt. Det er irritationsmomenter i dagligdagen, og det kan komme til at fylde alt for meget i en ellers hektisk hverdag. Derfor står vi til rådighed og kan på kort tid løse de problemer, du måtte have. Hvis dit elektronik problem ikke kan løses over telefonen, så kommer vi glædeligt ud til din bopæl i Tårnby. Vi opfordrer til, at du beskriver dit problem tydeligt i telefonen, så vi har de bedste forudsætninger for at reparerer din hvidevare ved første møde. Vi medbringer selv et stort lager af reservedele, så vi forhåbentlig kan fikse dit problem på stedet.

 

Hvidevareservice til virksomheder og institutioner

Vi tilbyder ikke kun vores hvidevareservice til private husstande, men ligeledes til større kunder som kantiner og kontorer i Tårnby. Hvidevarer i en privat eller offentlig instans er ofte afgørende for funktionaliteten og arbejdsindsatsen på stedet. Derfor tilbyder vi reparation af hvidevarer til virksomheder eller institutioner, som måske har nogle andre behov. Vi kan eksempelvis forestå regelmæssige tjek af jeres hvidevarer, så I er garanteret, at alt fungerer hensigtsmæssigt.

 

2 års garanti på alle reservedele

Det er helt essentielt for os, at vores kunder føler sig trygge omkring de reparationer, vi laver, og er garanteret løsninger af høj kvalitet. Derfor har vi 2 års garanti på alle reservedele, vi benytter i forbindelse med hvidevareservice. Det betyder, at hvis din maskine får samme fejl efter reparationen, så fikser vi den gratis. Du kan kontakte os på telefon 70 25 09 10 eller ved at udfylde formularen herover. Vi ser frem til at høre fra dig.