Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Vi når ud til dig i Solrød

Dansk Hvidevare Service kører også til Solrød

Dansk Hvidevare Service kører overalt på Sjælland, så vi kan hurtigt rykke ud til dig i Solrød

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service kører også til Solrød

Dansk Hvidevare Service kører overalt på Sjælland, så vi kan hurtigt rykke ud til dig i Solrød. Vi yder service til private i København og på Sjælland, men assisterer også boligforeninger, virksomheder, institutioner, kommuner og stat, når du har behov for professionel service og reparation.

Vi når ud til dig i Solrød

Dansk Hvidevare Service er eksperter i reparation og service af hårde hvidevarer – også i dit lokalområde i Solrød. Vi er ikke kun kendte for vores veludstyrede montørbiler, men også for vores gode service og hurtig udrykning, uanset hvor på Sjælland du er. Vi kører overalt, så vi kan hurtigt være hos dig, uanset om du bor i Solrød, Asnæs, Roskilde, Slagelse eller Ballerup.

Når du har behov for professionel service og reparation af dine hvidevarer, kan du regne med hurtig og professionel hjælp fra os.

Vores servicevogn er fyldt med reservedele til de fleste hvidevaremærker, så vi kan klare mange almindelige serviceringer ved første besøg. Mangler vi en særlig reservedel, skal du selvfølgelig ikke betale ekstra for vores kørsel fra lager til Solrød.

Med en afdeling for Københavnsområdet/Nordsjælland og en afdeling for Midt/Sydsjælland, kan vi hurtigt få en tekniker ud til dig – også i Solrød. De fleste af vores teknikere bor og kører lokalt, og er derfor godt kendt i området, de kører i.

Dansk Hvidevare Service garanterer din reparation

Dansk Hvidevare Service’s ambition er at yde den bedste hvidevareservice i branchen uanset hvor du bor. Vi ønsker at give vores kunder 100% tryghed. Det gælder selvfølgelig også i Solrød. Derfor giver vi altid 2 års garanti på vores reparationer. Desuden bruger Dansk Hvidevare Service kun originale reservedele til vores reparationer – og derfor støtter flere producenter og importører op om vores garanti.

Bestil din hvidevareservice til Solrød nemt og hurtigt!

Det er altid nemt at bestille hvidevareservice til Solrød og resten af Sjælland. I kontortiden sidder kundeservice klar ved telefonen for at hjælpe dig.

Har du behov for hvidevareservice udenfor kontortiden, kan du altid bestille service på nettet. Så tager vi kontakt til dig når kontoret åbner, så du hurtigst muligt kan få service i Solrød.Vores kundeservice har mange års erfaring med hvidevarer og hjælper gerne med kortlægge dit problem. Vi kan hjælpe dig endnu bedre, hvis du noterer dig hvidevaremærke, model og eventuelt produktnummer, samt beskriver problemet for os.

Din fejlbeskrivelse går videre til vores lokale servicetekniker i Solrød, der pakker de rigtige reservedele, så han er klar til hjælpe dig. Vores reservedelslager er altid velforsynet og ajourholdt med over 100.000 reservedelsnumre.

Vores servicevogne i Solrød

Når vores servicetekniker besøger dig i Solrød kontrollerer han fejlbeskrivelse og reservedele,så han kan reparere dine hvidevarer ved første besøg. I sjældne tilfælde får vi brug for at bestille ekstra reservedele. Så skal du selvfølgelig ikke betale for ekstra kørsel fra lager til Solrød.

Vi ved hvor frustrerende det er, når hvidevarer ikke fungerer som de skal. I et moderne hjem kan man ikke klare sig længe uden hvidevarer, og derfor rykker vi hurtigt ud, uanset hvor du er. Vores montørvogne kommer også hurtigt ud til dig i Solrød.

Vi giver gerne et tilbud

Vi vurderer om det kan betale sig at reparere dine hvidevarer og giver gerne et tilbud. Det er ofte mere miljøvenligt at forlænge levetiden på dine hvidevarer med en reparation, men i nogle tilfælde er udskiftning et bedre eller billigere alternativ end service. Hos os får du et ærligt svar.

Dansk Hvidevare Service’s teknikere vurderer altid om en reparation er hensigtsmæssig, og giver gerne et tilbud inden vi begynder reparationen. Derfor  kender du også dine udgifter, når du benytter vores service.

Uanset hvor på Sjælland du befinder dig, yder vi den samme gode og professionelle service – også i Solrød.

Dansk Hvidevare Service er din ekspert i Solrød

Dansk Hvidevare Service Solrød er ekspert i reparationer af hvidevarer. Vi har specialiseret os i en række produkter og mærkevarer, som vi kender til bunds og altid har originale reservedele til. Dermed kan du stole på en professionel vurdering og hurtig reparation. Alle vores velkvalificerede serviceteknikere har mange års erfaring med mange forskellige varemærker  – nogle helt op til 40 år.

Vi arbejder både med de kendte og mindre kendte varemærker indenfor branchen. For dig betyder det en hurtig og effektiv løsning på dine problemer, uanset om du har brug for en reparation eller blot en vurdering af det nødvendige arbejde.

Vi yder altid vores bedste indsats – og derfor er vi heller ikke bange for at høre kundernes tilbagemeldinger eller at offentliggøre dem på vores hjemmeside.

Vores mål er at yde den bedste og mest professionelle reparationsservice i Danmark.