Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service kører i Søborg

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Vores serviceteknikere kører i Søborg

Dansk Hvidevare Service efterser og reparerer hvidevarer hver dag overalt på Sjælland – også i Søborg. Vi har servicevognen fyldt med reservedele og kan klare de fleste reparationer på først besøg. Vores serviceteknikere er lokalkendte og bor i området, hvor de kører ud. Når du ringer til Dansk Hvidevare Service, støtter du også lokalt i Søborg.

 

Vi reparerer dine hvidevarer med garanti

Dansk Hvidevare Service tilbyder vores kunder i Søborg den samme store ekspertise og mange års erfaring som resten af vores kunder på Sjælland nyder godt af.

Lige fra første kontakt med kundeservice til vores serviceteknikere, der reparerer i dit hjem, er vores mål at give professionel og god service.
Derfor giver vi også to års garanti på reparationer og reservedele som de eneste i Danmark – og selvfølgelig benytter også udelukkende originale reservedele. Flere producenter og importører støtter op om vor garanti, og det er vi stolte af.

Dansk Hvidevare Service kommer ud til dit hjem i Søborg og reparerer alt i køkken og vask: vores teknikere har langt tids erfaring med velkendte mærker inden for køl/frys, emhætter, opvaskemaskiner, komfure, samt vaskemaskiner og tørretumblere.

Vi reparerer også gerne for institutioner og firmaer og tilbyder serviceeftersyn, så I er sikret at hvidevarerne altid fungerer. Vi ved at driftssikre hvidevarer er essentielt for en velfungerende hverdag, også på arbejdssteder.

 

Bestil reparation i Søborg

Skal du bestille en servicetekniker til Søborg, ringer du blot ind til vores hovedkontor i dagtimerne. Opstår dit problem udenfor åbningstid, kan du udfylde vores bestillingsformular, så ringer vi til dig når kontoret åbner igen, og får en tekniker ud hurtigst muligt.

Kundeservice svarer i telefonen, og Pia, Dorte og Mette har lang tids erfaring med hvidevarer og hjælper dig med at identificere problemet.

For at kunne udføre reparationen godt og hurtigt skal du fortælle os:

  • Hvidevarens type og mærke
  • Model og Art/produkt nr.
  • Hvilken fejl, du oplever.

Kundeservice hjælper dig gerne over telefonen, hvis det er svært at finde al informationen.

 

Hurtig og god service

Dansk Hvidevare Service sætter en ære i hurtig og god service. Efte du har talt med kudeservice, får vores servicetekniker besked og pakker de rigtige reservedele og kommer ud til dig i Søborg hurtigst muligt. Skulle det ske at dine hvidevarer ikke kan repareres i første omgang fordi vi mangler en reservedel, skal du ikke betale for ekstra kørsel.

Du får altid besked på hvornår vores teknikere kommer ud, når du bestiller en reparation eller et eftersyn.

Vores mål er at yde den bedste og mest professionelle reparation af hvidevarer i Danmark. Alle vores medarbejdere gør sig umage for at sikre tilfredsstillende og god service.

Dansk Hvidevare Service sætter barren højt og vores mål er:

  • Rimelige reparationspriser
  • 2 års garanti på reservedele
  • Hurtig service på hverdage
  • Dygtige medarbejdere med lang erfaring
  • Din tilfredshed med udført arbejde

Derfor kan du også se kundeanmeldelser her på siden – vi er nemlig stolte over at få gode anmeldelser fra glade kunder, der er trygge ved vores kompetencer og service.

 

Pris og vurdering

Vores kompetente serviceteknikere vurdere altid problemets omfang, før de går i gang med reparationen og giver dig gerne et prisoverslag, så du slipper for en overraskende regning. Ofte kan det betale sig at skifte dele ud og foretage en reparation. Det er både bedre for miljøet og fornuftig økonomi, hvis vores hvidevarer holder længere. Af og til kan det dog være nødvendigt med en udskiftning, og i så fald siger vores tekniker til.

 

Betaling

Al betaling afregnes efter reparation på stedet. Dansk Hvidevare Service modtager både Dankort, mobilepay og kontanter.

 

Dækker forsikringen?

Din forsikring kan dække reparation af hvidevarer. Derfor er det også en god idé at have din police i nærheden når du ringer til os. Kundeservice vejleder også gerne i hvorvidt din skade kan være dækket.