Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hos Dansk Hvidevare Service yder vi hvidevareservice i Nykøbing Sjælland

Hvidevareservice Nykøbing Sjælland

Har du en vaskemaskine eller anden hårde hvidevare, der har behov for hvidevareservice i Nykøbing Sjælland, så kontakt os endelig

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice Nykøbing Sjælland

Hos Dansk Hvidevare Service yder vi hvidevareservice i Nykøbing Sjælland, hvor vi har hjulpet mange tilfredse kunder ved at reparere deres hårde hvidevarer. En af vores kunder fandt os på internettet i forbindelse med, at kundens vaskemaskine lækkede vand og efterlod en stor pøl med vand, når kunden vaskede sit tøj. Kunden oplyste hvilket mærke vaskemaskinen var og dets modelnummer, så vi kunne have de rigtige reservedele, der passer til kundens model med ud til kunden.

Serviceteknikeren kom på besøg den efterfølgende dag og kunne konstatere, at vaskemaskinen lækkede vand på grund af et hul i den slang, der tilfører vand til maskinen, som var forårsaget af en mus. Slangen blev derfor skiftet med det samme, så vaskemaskinen igen kunne vaske tøj uden, at der var vand over det hele.

Kunden takkede for, at vi kunne yde hurtig hvidevareservice i Nykøbing Sjælland og valgte at give os en god anmeldelse på Trustpilot. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for og stolte over.

Har du også en vaskemaskine eller anden hårde hvidevare, der har behov for hvidervareservice i Nykøbing Sjælland, så kontakt os endelig. Det er en god idé at have oplysninger på produktet klar, når du ringer. Det kan gøre processen hurtigere for serviceteknikeren, så din maskine kommer til at virke hurtigst muligt.