Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hos Dansk Hvidevare Service yder vi hvidevareservice i Lyngby

Hvidevareservice Lyngby

Vi servicerer alle kunder i Lyngby, og har derfor haft mange forskellige opgaver

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice Lyngby

Hos Dansk Hvidevare Service yder vi hvidevareservice i Lyngby, hvor vi har hjulpet mange tilfredse kunder med at reparere deres hårde hvidevarer. En af vores kunder skulle bruge hvidevareservice i Lyngby på en gammel tørretumbler, som var stået af. Det resulterede i, at kunden stod med en kælder fuld af vådt vasketøj. Derfor ringede kunden til os for at få en servicetekniker til at kigge på den. Dagen efter kunne vi allerede sende en servicetekniker til hjem til kunden i Lyngby. Serviceteknikeren diagnosticerede problemet og konstaterede, at der var nogle dele, der skulle udskiftes. Han noterede sig derfor hvilke reservedele, der skulle bestilles hjem. Dagen efter var reservedelene kommet hjem, og teknikeren kørte ud til kunden igen og reparerede tørretumbleren, så kunden igen kunne få liv i tørretumbleren og tørre sit våde tøj. Kunden slap derfor for at investere i en ny tørretumbler, og der skulle gerne være mange år tilbage i den tørretumbler, han har i dag.

Kunden havde også en vaskemaskine, som ikke havde lang levetid igen. Her gav serviceteknikeren et par råd til, hvordan vaskemaskinens levetid kunne forlænges.

Kunden var meget tilfreds med den hurtige og professionelle service, hvilket resulterede i en god anmeldelse på Trustpilot. Det er vi naturligvis stolte af.