Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hos Dansk Hvidevare Service yder vi hvidevareservice i Køge

Hvidevareservice Køge

Vi har serviceret mange tilfredse kunder, og nogle har vi endda serviceret uden at komme på besøg.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice Køge

Hos Dansk Hvidevare Service yder vi hvidevareservice i Køge, hvor vi har serviceret mange tilfredse kunder, og nogle har vi endda serviceret uden at komme på besøg. Eksempelvis ringede en kunde fra Køge til os, og informerede om, at hans vaskemaskine voldte store problemer, da den meldte en fejlkode, som han ikke kunne finde i den manual, der medfulgte ved køb af maskinen. Derfor ringede han til os med henblik på at få en servicetekniker på besøg for at fejlsøge og reparere hans vaskemaskine. Men fordi kunden informerede om, hvilket mærke vaskemaskinen var og dens modelnummer, og hvordan kunden oplevede fejlen, kunne vi allerede ved telefonsamtalen stille en diagnose for problemet – problemer med tilførsel af sæbe. Da kunden kiggede efter i sæbeskuffen, kunne han se, at det var et brusehovede i sæbeskuffen, der var tilkalket og derfor gav problemer. Han rensede selv sæbeskuffen for kalk og fik vaskemaskinen til at virke igen. Telefonisk support var derfor nok for kunden, som sparede besøget fra en servicetekniker.

Kunden var så tilfreds med den support, han havde fået over telefonen, at han valgte at lave en god anmeldelse på Trustpilot. Det er vi naturligvis rigtig stolte af.

Har du også en vaskemaskine, eller en anden hårde hvidevare, som volder problemer og er i stykker, så er det en god idé at have oplysninger om produktet, når du ringer. Så kan det være, du også sparer et besøg fra en servicetekniker.