Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Reparation af hvidevarer i Kastrup

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation af hvidevarer i Kastrup

Hvidevarer er til for at gøre dagligdagen lettere og er ofte en uvurderlig hjælp til at løse diverse opgaver. Vi er i dag meget afhængige af vores maskiner både i hjemmet og på arbejdet, og hvis de en dag ikke virker, så kan det give store problemer. Står du i den situation, at én eller flere af dine hvidevarer ikke virker? Så tilbyder vi reparation af hvidevarer i Kastrup. Med hvidevareservice kommer vores teknikere forbi i montørbil, hvilket sikrer hurtig ankomst med et stort lager af reservedele. Vi har mange års erfaring indenfor reparation af hvidevarer og kan derfor klare de fleste udfordringer. Du kan være sikker på kompetent hvidevareservice i Kastrup, uanset om du er privatperson, offentlig institution eller virksomhed.

 

Vi foretager hvidevareservice i dit hjem i Kastrup

Vi ved, hvor surt det kan være, når en maskine ikke længere fungerer optimalt. Når du er i gang med at sætte en vask over, men indser, at vaskemaskinen ikke tager vand til sig. Når du har lyst til at bage, men ikke kan få varme i ovnen. Når dine hvidevarer af en mærkelig årsag ikke virker, og du ikke ved, hvad der er sket. Det er alt sammen irritationsmomenter, som kan fylde i en ellers travl hverdag. Derfor står vi til rådighed med hurtig og kompetent hvidevareservice, så din dagligdag kan fungere optimalt igen. Hos Dansk Hvidevare Service kommer vores teknikere hurtigt ud på din adresse i Kastrup, hvis vi ikke kan løse problemet over telefon. Du er garanteret en kompetent reparation af dine hvidevarer og 2 års garanti på vores reservedele.

 

Hvidevareservice til virksomheder eller institutioner

Hvidevarer er ikke kun til stede i private hjem. Mange virksomheder og institutioner er i høj grad afhængige af deres hvidevarer for at danne rammerne for en optimal arbejdsdag. Nogle steder kan simpelthen ikke fungere ordentlig uden køleskab, fryser, vaskemaskine mm. Derfor tilbyder vi reparation af hvidevarer til større kunder i Kastrup, som måske har nogle andre behov. Vi kan eksempelvis stå for regelmæssig hvidevareservice, så du er sikker på, at maskinerne virker upåklageligt.

 

Du får 2 års garanti på reservedele

Hos Dansk Hvidevare Service får du, som det eneste sted i Danmark, 2 års garanti på reservedele til din maskine. Det betyder, at hvis din maskine får samme fejl efter reparationen, så fikser vi den kvit og frit. Dette er med til at give tryghed, fordi du ikke skal bekymre dig om, hvad nu hvis det skulle ske igen. Du kan kontakte os på telefon 70 25 09 10 eller ved at udfylde formularen ovenfor. Vi ser frem til at hjælpe dig.