Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice i Hornbæk

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice i Hornbæk

Vi lever i en tid, hvor vi bliver mere og mere digitale. Det gælder ikke blot vores telefoner, computere og fladskærme, men i ligeså høj grad vores køleskabe, frysere, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, emhætter, komfur og tørretumbler. Hvidevarer får mange nye smarte funktioner og er helt generelt med til at gøre vores liv lettere – såfremt de virker. Hvis de til gengæld en dag ikke virker, så er man på spanden.

 

I en travl hverdag kan det være uoverskueligt at fixe elektronikken, og de fleste hvidevarer i dag er meget komplekse at reparere. Det er derfor vores uddannede teknikere kører rundt i Hornbæk og foretager hvidevareservice. Med en stor erfaring i bagagen og en bil fyldt med al tænkelig materiale, så er vi klar til at foretage reparation af din maskine ved første møde. Kontakt os allerede i dag.

 

Vi kører ud til dig i Hornbæk

Vi kender det selv fra egen erfaring. Irritations momenterne når elektronikken ikke fungerer. Måske skulle du til at bage, men må indse, at ovnen ikke rigtig bliver varm. Du skulle lige hurtigt sætte en vask over, mens dagens andre geringer blev ordnet. Du bliver dog overrasket, da vaskemaskinen ikke tager vand ind. Det kunne også være at emhætten er holdt op med at suge og efterlader derfor køkkenet i en mindre røgsky. Dette er små problemer, som kan komme til at fylde alt for meget i en hektisk hverdag.

 

Derfor kan du altid kontakte Dansk hvidevareservice for rådgivning og reparation af dine hvidevarer. Hvis dit problem ikke kan ordnes over telefonen, så kommer vi hurtigt forbi dit hjem i og omkring Hornbæk på et tidspunkt, der passer dig. Kontakt os på telefon, og så vil vores personale tage sig af din sag. Du kan dog hjælpe betydeligt til, hvis du beskriver dit problem tydeligt i telefonen, da dette har stor indflydelse på, hvilket værktøj vi skal medbringe. Vi medbringer naturligvis selv et stort lager, så der er størst chance for, at vi kan ordne problemet hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Hvidevareservice til virksomheder og institutioner

Hvis du har en virksomhed eller institution i Hornbæk, hvor elektronikken ikke fungerer optimalt, så kommer vi også gerne derud og foretager reparation af køleskabe, ovne, opvaskemaskiner mm. Hvis din virksomhed eller institution har særlige behov, så kan vi naturligvis snakke dem igennem. Dette kunne være regelmæssige tjek af jeres hvidevarer, så I er garanteret, at alt fungerer efter hensigten.

 

Du får 2 års garanti på alle reservedele

Vi tilbyder en service af høj kvalitet, og det vil vi gerne vise vores kunder. Derfor får du 2 års garanti på alle reservedele, så du kan føle dig tryg omkring reparationen. Det betyder, at hvis din maskine oplever samme fejl efter reparationen, så ordner vi den gratis. Du kan kontakte os på telefon 70 25 09 10 eller ved at udfylde formularen ovenfor.