Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice i Hellerup

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation af hvidevare i Hellerup

Har en eller flere af dine hvidevarer fået en mindre eller større defekt? Det kan ske for selv de nyeste modeller, og det er ikke altid lige nemt selv at fikse. Hvis du har en forholdsvis ny maskine, så kan det ikke nødvendigvis svare sig at købe en ny. Derfor kører vi rundt i Hellerup område og tilbyder hvidevareservice, så din opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn eller køleskab kan blive så god som ny igen. Vi giver dig altid et overslag i prisen og en vurdering på, hvor meget reparationen kommer til at koste, så du kan afgøre, om det kan betale sig at reparere maskinen. På den måde er du sikret en gennemsigtig aftale, og din maskine kan hurtigt blive fikset.

Hos Danskhvidevareservice får du hjælp fra start. Når du kontakter os vil du blive mødt af vores søde personale, der giver gode råd til det problem, du står med. Hvis problemet ikke kan ordnes over telefonen, så kommer vores kompetente teknikere hurtigst muligt ud til dig. Med over 40 års erfaring og uddannede folk indenfor området er vi forberedt på langt de fleste problemer. Vi ankommer altid til adressen i montørbil med stort reservelager og masser af værktøj, så vi forhåbentlig kan løse dit problem på stedet. Herunder kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge os til, når elektronikken melder fra.

 

Reparation af hvidevarer i dit hjem i Hellerup

Vi lever i en tid, hvor elektronikken bliver mere og mere avanceret. Det gælder ikke blot vores smartphones, computere og tablet, men i ligeså høj grad vores køleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumbler, emhætter, ovne og alle de andre hvidevarer vi omgiver os med. Hvidevarerne er med til at gøre vores hverdag nemmere – såfremt de virker. Men hvis du en dag ikke kan få vand ind i din vaskemaskine, ikke kan få tøjet tørret i tumbleren, ikke kan få varme i ovnen eller få maden kølet i køleskabet – så er du på spanden. I starten er det måske kun små problemer og derfor ikke noget, du bekymrer dig om. De små problemer kan dog hurtigt blive irritationsmomenter i en stresset hverdag, hvilket skal ordnes hurtigst muligt. Derfor tilbyder vi hvidevareservice i Hellerup og kommer gerne ud forbi din bopæl. Vi anbefaler altid, at du præcist beskriver problemet med din maskine, så der er størst sandsynlighed for, at vi har det rigtige værktøj og reservedele til reparationen. Vi tager selv montørbil og et stort reservelager med, så vi forhåbentlig kan få løst dit problem ved første besøg.

 

Hvidevareservice for virksomheder, institutioner og boligselskaber

Hvis du er en del af en virksomhed, institution eller et boligselskab, hvor hvidevarerne godt kunne bruge en kærlig hånd, så tager vi os gerne af det. Hos Danskhvidevareservice har vi udover privatkunder også et samarbejde med erhvervslivet og institutioner. Kontakt os på telefon og så finder vi frem til en aftale, der passer perfekt til jer. Dette kunne være regelmæssig service af hårde hvidevare, så I er sikret, at alt fungerer efter hensigten.

 

2 års garanti på alle reservedele

Det er vigtigt for os, at vi kan garantere vores kunder den bedste service på markedet. Dette er grunden til, at vi som de eneste giver 2 års garanti på alle reservedele brugt ved reparationen. Dette betyder, at hvis du oplever samme fejl på din maskine efter service, så fikser vi den kvit og frit. Du kan kontakte os på telefon 70 25 09 10 eller ved at udfylde formularen herover. Vi ser frem til at høre fra dig.