Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hurtig og effektiv hvidevareservice i Gilleleje

Vores serviceteknikere kører på hele Sjælland og derfor også i Gilleleje. Vi er eksperter i reparation af hvidevarer, og du kan trygt tilkalde os, når der vælter vand ud af vaskemaskinen eller isen i din fryser smelter. Vi kan hurtigt være på adressen, hvis du har brug for hvidevareservice i Gilleleje og omegn.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation af emhætte

Hos Dansk Hvidevare Service har vi mange års erfaring inden for reparation af emhætter. Vi har kendskab til et stort antal mærker, og hvis du er i tvivl om vi kan reparere præcis den model, du har, er du altid velkommen til at ringe og få en snak med vores kundeservicemedarbejdere.

De mest typiske fejl, vi ser på emhætter, er at suget ikke virker eller ikke kan reguleres. Der kan også være problemer med displayet, motoren eller lyset i emhætten. Jo mere du kan oplyse os om fejlen, jo bedre kan vi afhjælpe dig. Vi pakker nemlig reservedelene hjemmefra, så vi kan reparere emhætten med det samme.

Hvidevareservice til erhverv

Når ovnen eller kølerummet stopper med at virke i kantinen eller på caféen, kan det hurtigt blive dyrt i mistet omsætning. Vi servicerer naturligvis også erhvervskunder, og vi kan hurtigt være fremme på adressen. Vores serviceteknikere ankommer i montørbiler, hvor de har et stort lager af reservedele med. De har det nødvendige udstyr til at fejlsøge og reparere, så butikken hurtigt kan komme i gang med at servicere kunderne igen.

Kundeservice i verdensklasse

Hos Dansk Hvidevare Service har vi erfarne medarbejdere, der kan deres kram. Det vil du opleve, uanset om du taler med vores kundeserviceafdeling eller får besøg af en af vores serviceteknikere. Vi sætter en ære i at have et højt serviceniveau og tilfredse kunder.

Er du i tvivl om det kan svare sig at reparere din hvidevare? Alt efter alder på hvidevaren og omfanget af fejlen, kan det ikke altid svare sig økonomisk at bruge penge på en reparation. Du er altid velkommen til at ringe os op og få en snak, om hvorvidt reparation er den rette løsning for dig.