Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice i Dianalund og Sydsjælland

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice i Dianalund

Har du en maskine i hjemmet, som ikke fungerer optimalt? Så kan du trygt kontakte Dansk Hvidevare Service. Vi kører rundt i området omkring Dianalund og foretager reparationer på alt fra opvaskemaskine og emhætter til frysere og ovne. Vi giver altid et overslag i prisen og en vurdering på, hvor meget en reparation kommer til at koste. Dette giver dig gennemskuelighed i forhold til aftalen, da du selv kan afgøre, om en reparation kan betale sig.

 

Vi giver dig hjælp fra start til slut. Hvis du har opdaget fejl i en af dine hårde hvidevare, så tager du bare telefonen og ringer op til os. Du vil blive mødt af vores søde personale, som giver gode råd og vejleder dig omkring det problem, du står med. Hvis det viser sig, at problemet ikke kan løses over telefonen, så kommer vores kompetente teknikere hurtigst muligt ud til din adresse i Dianalund. Med over 40 års erfaring og et hold af uddannede teknikere er vi forberedt på langt de fleste situationer. Vi ankommer altid i montørbil med masser af værktøj og et stort reservelager, da dette er med til at sikre, at vi kan få løst dit problem ved første møde. Her kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge os, når elektronikken melder fra.

 

Hvilke hvidevare reparerer vi?

Hos Dansk Hvidevare Service har vi mange års erfaring og kompetencer til at foretage reparationer på en lang række hårde hvidevare. Herunder kan du læse mere specifikt, hvilke produkter vi foretager service på. Vi foretager eksempelvis reparation af køle/fryseskabe, ovne, emhætter og komfur. Vi reparerer langt de fleste mærker og kan både foretage service på gas-, induktions- eller keramiskeplader. Hvis din vaskemaskine, opvaskemaskine eller tørretumbler ikke fungerer optimalt, så foretager vi også reparation på mange mærker. Hvis du er i tvivl, om vi kan reparerer din maskine, så kan du altid ringe til os. Så vil vi give dig klar besked.  

 

Reparation af hvidevare for private i Dianalund

Elektronikken i dag bliver mere effektiv og mere avanceret. Dette gælder ikke blot din telefon, computer eller tablet, men i ligeså høj grad din vaskemaskine, opvaskemaskine og ovn. Dine hårde hvidevare får flere funktioner og er generelt med til at gøre almindelige hverdagsopgaver betydeligt nemmere – såfremt de virker. Men hvis du en dag ikke kan få varmet maden i din ovn eller kølet maden i dit køleskab, så er du på spanden. I starten er det måske små problemer, men dette kan hurtigt udvikle sig til irritationer i hverdagen. Derfor tilbyder vores teknikere hvidevareservice i Dianalund, så du ikke behøver bekymre dig om, at dine hårde hvidevare pludselig ikke virker. Vores uddannede teknikere har mange års erfaring med reparation af frysere, køleskabe, emhætter, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og mange flere hvidevare. Vi kommer hurtigst muligt ud til din bopæl, så vi kan give et overslag på reparationsprisen. Vi anbefaler, at du præcist beskriver problemet over telefonen, da dette giver de bedste forudsætninger for, at vi kan få repareret din maskine ved første besøg.

 

Hvidevareservice for erhverv, institutioner og boligselskaber

Hos Dansk Hvidevare Service har vi et samarbejde med erhvervslivet, institutioner og boligselskaber. Med en lang erfaring indenfor området er vi oplagte samarbejdspartnere, hvis din virksomhed eller institution oplever problemer med jeres hårde hvidevare. Vi har gennem erfaring fundet frem til, at der er meget forskellige behov i forhold til hvidevareservice. Nogle foretrækker regelmæssig service af udvalgte hvidevare, mens andre har brug for én enkelt eller få reparationer. Hvis I har brug for service på jeres hvidevare, så tag kontakt til os på telefon eller via formular. Derfra kan vi tage en uddybende snak, så vi finder frem til en aftale tilpasset jeres behov.

 

2 års garanti på alle reservedele

Hos Dansk Hvidevare Service vil vi gerne give vores kunder dét ekstra, så de får den bedste hvidevareservice. Vores teknikere foretager reparationer, der holder i længden – og dette vil vi gerne bevise. Derfor får du en reparation kvit og frit, hvis du oplever samme fejl på din maskine efter servicetjekket. Med andre ord så får du 2 års garanti på alle reservedele ved reparation af din maskine. Du kan kontakte os på telefon 70 25 09 10 eller ved at udfylde formularen herover. Vi ser frem til at høre fra dig.