Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service kører også i Charlottenlund

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvem er Dansk Hvidevare Service?

Dansk Hvidevare Service reparere alle dine hårde hvidevarer – både for private, institutioner og firmaer. Vi tilbyder også serviceeftersyn på hvidevarer i institutioner og hos firmaer. Så er I sikre på at jeres hvidevarer kører godt og fungerer som de skal, når de skal bruges.

Vores mål er at give den bedste og mest professionelle reparation af hvidevarer i Danmark og Charlottenlund. Vi stræber efter god og hurtig service fra første kontakt til dine hvidevarer fungerer igen. Det betyder at du kan regne med hurtig udrykning på hverdage og venlige, vidende medarbejdere lige fra din kontakt til kontoret til vores montør, der kommer ud i dit hjem for at reparere.

Dansk Hvidevare Service kører i hele Københavnsområdet og på Sjælland – også i Charlottenlund. Derfor kan du også regne med hurtig og god service nord for København.

Hvad reparerer vi?

Dansk Hvidevare Service reparerer alle gængse mærker indenfor hvidevarer. Vores montører har lang tids erfaring med mærker som Whirlpool, Smeg, Siemens, Bosch, Zanussi m.m. Vi reparere i både køkken og vådrum, så du kan trygt kontakte os, uanset om det er opvaskemaskinen, køleskab, fryser, emhætte og ovn, eller tørretumbler og vaskemaskinen den er gal med. Vi ved at hverdagen afhænger af at dine hvidevarer fungerer. Derfor er vores mål god og hurtig service.

Find os i Charlottenlund

Dansk Hvidevare Service kører også ud til Charlottenlund. Vores montører er lokale og kender sine lokalområder, så de nemt og hurtigt kan komme ud til dig. Du kan finde din montør på vores oversigtskort eller gennem kundeservice på tlf: 70250910

Udenfor åbningstiden kan du kontakte os gennem vores bestillingsformular. Så sørger vi for at ringe dig op og sende en montør ud til din bolig eller arebjdsplads i Charlottenlund hurtigst mulig.

Din garanti og tryghed

Dansk Hvidevare Service bruger originale reservedele fra vores eget centrallager. Vores montører kører ud med velfyldte montørbiler og kan for det meste klare reparationer på stedet. Skal vi forbi en ekstra gang med en særlig reservedel, betaler du ikke for ekstra kørsel til Charlottenlund.

Du kan stole på at vores reparationer holder. Alle vores montører er veluddannede og har lang erfaring, både indenfor mærker og de forskellige hvidevaretyper som køleskab, vaskemaskine m.m.. Vi vurderer først om reparationen er hensigtsmæssig og giver et bud på reparationsomkostninger. Vi vejleder også gerne om hvorvidt reparationen kan være dækket af dit forsikringsselskab.

Vi har som de eneste i Danmark to års garanti på både reservedele og reparation. Med vores montører i Charlottenlund er du og dine hvidevarer i trygge hænder.

Det kan du selv gøre

Husk også at dine hvidevarer kan få en længere brugstid og lavere energiforbrug, hvis du selv vedligeholder dem. Vaskemaskine og opvaskemaskine skal afkalkes  – vaskemaskinen en gang om måneden og opvaskemaskinen årligt. Fryser og køleskab skal afrimes medmindre de er selvafrimende. Vaskemiddel skal doseres korrekt i både vaskemaskine og opvaskemaskine, og  div. slanger og filtre rengøres med jævne mellemrum i alle typer hvidevarer.