Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Eksperter i hvidevareservice Asnæs

Hvidevare Service lokalt i Asnæs

Vores servicevogne er udstyrede med de mest almindelige reservedele

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevare Service lokalt i Asnæs

Dansk Hvidevare Services lokalt boende og veluddannede teknikere yder dagligt hjælp til kunder i København og hele Sjællands-området, inklusive Asnæs. Vi yder sublim kundeservice og giver vores kunder 100% tryghed og tilfredshed, når de har brug for at få deres hårde hvidevarer repareret.

Vores udbredte erfaring og rutine inden for service og reparation af udvalgte hårde hvidevaremærker bringer store fordele til vores kunder i København og overalt på Sjælland. Det sikrer, at vi altid udfører kvalitetsarbejde. Vi har et stort erfaringsgrundlag og spænder vidt, idet vi servicerer private, forsikringsselskaber, virksomheder, institutioner, boligselskaber, importører og stat og kommuner.

Eksperter i hvidevareservice Asnæs

Dansk Hvidevare Service er eksperter i reparation og service af hårde hvidevarer – også i dit lokalområde i Asnæs. Vi er ikke kun kendte for vores montørbiler, men også for vores sublime service og hurtige udrykning til dine hårde hvidevareproblemer. Vi kører overalt på Sjælland, så vi kan hurtigt være hos dig, uanset om du bor i Asnæs, Roskilde, Albertslund, Slagelse, Ballerup eller et hvilket som helst sted på Sjælland.

Vores servicevogne er som regel udstyrede med de mest almindelige reservedele, og vi ligger derfor næsten altid inde med de reservedele, der som oftest er brug for til maskiner fra fx Bosch, Elektrolux, Siemens, Asko Vølund, Ariston, Smeg, Miele eller Bauknecht.

Er der dele af dine hvidevarer, som er slidte, kan vi udskifte dem. Kan vi se, at der er fremtidige problemer på vej, fortæller vi dig naturligvis om det og foreslår en løsning, som undgår at problemet eskalerer.

Når du kontakter Dansk Hvidevare Service fra Asnæs, hjælper og vejleder vi dig under opkaldet. Har du svært ved at finde rundt i alle oplysningerne, vi har brug for, hjælper vi dig hurtigt og nemt.