Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Vi reparerer hjemme hos dig

Hurtig Hvidevare Service på Amagerbro

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hurtig Hvidevare Service på Amagerbro

Der er ikke noget værre end når hvidevarerne sætter ud. Ryger køleskabet midt om sommeren, eller tørretumbleren midt i efterårsferien? Så reparerer Dansk Hvidevare Service dine hvidevarer hurtigt og effektivt.

 

Vi servicerer Amagerbro

Dansk Hvidevare Service dækker hele København samt Sjælland. Derfor kan vi også hurtigt komme ud til Amagerbro. Vores montører bor og arbejder lokalt.De kender nærområdet og kan hurtigt komme ud til dig.

 

Vi reparerer i dit hjem

I et moderne, travlt hjem er velfungerende hvidevarer en nødvendighed. Uanset om det er opvaskemaskinen, der pludselig ikke vasker, ovnen, der ikke varmer lasagnen, eller tørretumbleren, der driller, kan vi hjælpe med en reparation. Vi ved at du har brug for fungerende hvidevarer. Derfor sætter Dansk Hvidevare Service en ære i at yde hurtig og god service hjemme hos dig selv. Vores montør er lokalkendt, og rykker hurtigt ud.

 

Vi reparerer også på din arbejdsplads

Hvidevarer er også en vigtig del af mange arbejdspladser. Uanset om det er kantinen eller kontoret, er det nødvendigt at hvidevarerne fungerer. I nogle brancher kan hele arbejdsdagen gå i stå, når hvidevarerne strejker.

Dansk Hvidevare Service hjælper gerne store kunder – med mange lokale montører kan vi hurtigt finde en mand til din arbejdsplads på Amagerbro, så I kan komme videre i dagens opgaver.

Dansk Hvidevare Service tilbyder også regelmæssig service, så I er sikret stabile og velfungerende hvidevarer.

 

Lokal og loyal hvidevareservice

Vi giver ikke bare hurtig service – kvalitetsarbejde er også vigtigt for os. Derfor er vores medarbejdere altid opdateret med de seneste udvikling inden for hvidevarebranchen og har lang erfaring med reparationer af de fleste hvidevaremærker. Vores montør kommer med en veludstyret varevogn, pakket med reservedele. Har vi ikke den nødvendige reservedel med, kommer vi selvfølgelig igen og løser problemet.

Vi giver to års garanti på reservedele!

 

Når du skal bestille en reparatør

Vi har erfarne folk ved telefonerne med godt kendskab til hvidevarer og de problemer, der kan opstå.  Når du ringer, kan vi hurtigere komme ud og foretage en reparation hos dig, hvis du kan fortælle os:

  • Hvilket mærke, hvidevaren er
  • Gerne også model og artikel/produktnummer
  • Hvordan fejlen opleves

Kan du ikke finde alle oplysningerne, hjælper vi selvfølgelig. Hvis din forsikring dækker reparationen, er det en god idé at have policen ved hånden, når du ringer til os.

 

Uden for åbningstiden

Uden for kontorets åbningstid kan du bruge vores bestillingsformular. Den finder du også under “bestil service”. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Betaling

Alle reparationer afregnes på stedet, når reparationen er klaret. Vi modtager både Dankort, Mobilepay og kontanter.