Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice af høj kvalitet - Amager

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice af høj kvalitet – Amager

Hvidevarer er uundværlige redskaber til at klare dagligdagens opgaver, og for de fleste ville det være næsten umuligt at undvære et køleskab, en fryser, en vaskemaskine eller en ovn. Vi bliver mere og mere afhængige af vores hvidevarer, og hvis elektronikken pludselig ikke virker, kan det medføre store problemer i hjemmet, på arbejdspladsen eller i institutionen. Hos Danskhvidevareservice får du hjælp fra én af vores fagfolk, når uheldet er ude. Med mange års erfaring indenfor reparation af hvidevare er vi rustede til at klare næsten alle udfordringer. Vi foretager hvidevareservice på hele Amager og kan på kort tid nå ud til din adresse.  

 

Vi reparerer i dit hjem på Amager

Det kan være vildt irriterende, når elektronikken pludselig ikke virker. Du skulle måske til at sætte en vask over, men opdager at vaskemaskinen ikke tager vand ind, og dit vasketøj derfor ikke bliver rent. Måske skulle du til at bage, men må erkende at ovnen ikke bliver varm. Eller måske siger din opvaskemaskine nogle mærkelige lyde uden at bearbejde bestik og tallerkner. Uanset hvilket problem du sidder med, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os på telefon eller mail, og hvis vi ikke kan løse dit problem over telefonen, så kommer vi gerne ud til dit hjem på Amager. På denne måde finder vi hurtigt en løsning, så din hverdag kan fungere optimalt igen.

 

Hvidevareservice på arbejdspladser eller institutioner

Hos Dansk Hvidevare Service er vi klar over, hvor vigtigt det er at have velfungerende hvidevarer på en arbejdsplads eller i en institution. Måske har I en kantine, der skal levere mad til mange medarbejdere eller store vaskemaskiner, som skal holde tøj rent og pænt. Hvis maskinerne en dag ikke fungerer, så kan det hurtigt gå ud over arbejdsdagen. Derfor tilbyder vi regelmæssig hvidevareservice på Amager til virksomheder og institutioner, som ønsker driftstabile hvidevarer. På denne måde er du garanteret, at dine hvidevarer forbliver velfungerende.

 

2 års garanti på reservedele

Som de eneste i Danmark tilbyder vi 2 års garanti på reservedele efter reparation af dine hvidevarer. Det vil sige, at hvis den reparerede maskine går i stykker med samme fejl inden for 2 år, så fikser vi maskinen kvit og frit. Dette giver tryghed og betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at dine hvidevarer skulle gå i stykker igen. Ønsker du at gøre brug af vores reparationsservice på Amager? Så kan du ringe til os på telefon 70 25 09 10 eller udfylde formularen ovenfor.