Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Garanti hele vejen til Hvalsø

Hvalsø og Dansk Hvidevare Service

Dansk Hvidevare Service kører ud til hele Sjælland – og derfor selvfølgelig også til Hvalsø.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvalsø og Dansk Hvidevare Service

Dansk Hvidevare Service kører ud til hele Sjælland – og derfor selvfølgelig også til Hvalsø. Sidder du og bøvler med hvidevarer, der bare ikke helt vil opfylde den funktion, som du afhænger så meget af, så ring til os! Vores service- og montørvogne kommer hurtigst muligt hjem til dig, så du snart igen kan læne dig tilbage og nyde en hverdag med velfungerende hvidevarer.

Garanti hele vejen til Hvalsø

Vi kører gerne hjem til dig og udfører et servicetjek. Er der brug for reparation, og måske udskiftning af en reservedel, klarer vi selvfølgelig også det. I vores vogne har vi et sortiment af reservedele med, og måske kan vi derfor løse problemet med det samme. Er det en mere speciel reservedel, som der skal til, kommer vi igen en af de nærmeste dage. Vi anvender selvfølgelig kun originale reservedele, da de giver den bedste driftsikkerhed bagefter. Det stopper dog ikke her, for vi giver også garanti på vores reparation. I to år efter vores besøg garanterer vi at reparationen holder. Gør den ikke, kommer vi selvfølgelig ud og fixer det – kvit og frit.

Erfaring og fleksibilitet

Vores montører og teknikere har alle mange års erfaring inden for hvidevareservice. Derfor vil de nemt og hurtigt ordne dine hvidevarer, så du ikke behøver bøvle mere med det. Vores medarbejdere rundt om på hele Sjælland. Det forankrer os lokalt. Kombinationen af ekspertise og lokalt kendskab skaber de bedste forudsætninger for at du bliver glade for os. Det gør os nemlig i stand til at hjælpe dig med dine hvidevare-problemer – både hurtigst muligt og bedst muligt! Ring i dag hvis opvaskemaskinen opfører sig sært eller vaskemaskinen ikke helt vasker rent mere. Vi kører til Hvalsø og løser problemet!