Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Fra komfur til tørretumbler

Dansk Hvidevare Service i Herlev

Vi kører gerne til Herlev, hurtigst muligt, for at hjælpe dig med dine hvidevarer. Så kan du slippe for at bekymre dig og snart nyde glæden ved velfungerende hvidevarer endnu en gang.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service i Herlev

Vi har alle sammen prøvet det. Det er mandag morgen, og du vil lige få opvaskemaskinen sat i gang før I skynder jer ud af døren. Pludseligt er der vand på gulvet og tiden løber fra dig. Hvidevarer er en skøn ting – når de virker. Virker de ikke, så er det godt du har os! Vi kører gerne til Herlev, hurtigst muligt, for at hjælpe dig med dine hvidevarer. Så kan du slippe for at bekymre dig og snart nyde glæden ved velfungerende hvidevarer endnu en gang.

Fra komfur til tørretumbler

Vi har ofte mange hvidevarer i vores hjem, og vi stoler på dem – lige indtil de går i stykker. Vaskemaskine og tørretumbler tager sig af vasketøjet, opvasken smides ind i opvaskemaskinen og komfuret er uundværligt under madlavningen. Går hvidevarerne i stykker er det derfor en pine. Pludseligt går hverdagen lidt i stå, og selv simple opgaver bliver vanskelige at udføre. Hos os finder du hjælpen. Kan vi ikke umiddelbart afhjælpe problemet over telefonen, kører vores service- og montørvogn selvfølgelig til Herlev for at befri dig for problemet.

Små og store kunder – på hele Sjælland

Vi kører gerne til Herlev, men vi dækker faktisk også resten af Sjælland. Derfor kan du roligt ringe til os når hvidevarerne driller hos svigermor – eller måske på jobbet. Vi servicerer og reparerer nemlig både hele Sjælland og alle slags kunder. Hvad end det drejer sig om vaskemaskinen, der tager sig af børnenes beskidte overtøj, eller komfuret, der skal hjælpe med at lave mad i kantinen, er vi på pletten. Er du en større kunde kan vi også snildt aftale regelmæssige servicebesøg – på den måde kan vi tage os af problemerne, allerede før de opstår.